luni, 5 august 2024

***

 ,,Cunosc femei uimitoare, capabile să lumineze camere întregi cu un simplu zâmbet, chiar și pentru cele mai banale lucruri.

Femei care întruchipează bunătatea, dar care, atunci când este necesar, știu să dea dovadă de un curaj de neoprit.

Femei care aleg forța nu pentru a-și impune voința, ci pentru a evita să devină oameni răi.

Cunosc femei care, deși sunt marcate de cicatricile vieții, strălucesc cu o intensitate magică, care sfidează orice întuneric. Femei care, într-o lume care pare să oscileze între minte și nebunie, aleg să fie diferite cu îndrăzneală și preferă să ,,înnebunească" glorios decât să se conformeze.


Cunosc femei de o simplitate dezarmantă, care cu autenticitatea lor reușesc să uimească lumea. 

Cunosc femei care se luptă împotriva insomniei vieții, care nu renunță în fața adversității și care, chiar și atunci când par pierdute, caută necontenit o ieșire în labirintul existenței lor. Sunt femei care au cunoscut căderea, cărora li s-au tăiat aripile, care s-au confruntat cu înșelăciunea și trădarea, dar și-au transformat rănile într-un fel de rezistență magică.


Cunosc femei cu aripi, care merită iubire și recunoaștere. Femei care, prin prezența lor, fac lumea puțin mai bună, puțin mai curajoasă și infinit mai frumoasă."


 Sursa: Car la Babudri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 Sophia Loren împlinește 90 de ani Sofia Villani Scicolone s-a născut pe 20 septembrie 1934 la Roma, fiind fiica Romildei Villani și a lui R...