sâmbătă, 14 septembrie 2024

***

 Puterea energetică a culorilor pisicilor 🐈


Pisicile aduc cu ele energie cosmică pozitivă și, prin urmare, atrag prosperitatea, abundența și armonia într-un cămin - pe lângă, desigur, sesiunile de răsfăț și tandrețe. 


Au un efect relaxant, calmând mintea și contribuind astfel la evitarea problemelor de sănătate legate de stres, precum atacurile de cord, de exemplu.


Știți că culorile dominante ale unei pisici dezvăluie principalele lor capacități energetice și ce pot face pentru stăpânii lor:


•Pisica neagra: protectie, magie, are capacitatea deosebita de a absorbi energia negativa (chiar mai mult decat alte pisici).


•Pisică portocalie (cu părul roșcat): chiar și atunci când sunt femele, au un Yang puternic, energie masculină, reprezentând energia Soarelui și putere activă, creatoare.

Ele atrag bani, prosperitate și ajută la o concentrare definită în viață.


•Pisica albastră (gri): aduce dragoste, stabilitate emoțională, pace, noroc, senzualitate și fericire.


•Pisica alba: are o puternica putere de vindecare. 

Asociate cu energia Lunii, ele reîncarcă energia pozitivă, restabilesc echilibrul, ameliorează stresul și tensiunea.


•Pisica siameză: atrage popularitate și succes, reprezintă, de asemenea, energia Soarelui și puterea activă.


•Pisicile de aur (precum abisinienii): considerate înțelepte, aduc seninătate și înțelepciune, iluminare și claritate mentală.


•Pisica cu doua culori: promoveaza prietenia, intelepciunea, capacitatea de intelegere.


•Calico sau pisica tricoloră: reprezintă zeița triplă (tânără-femeie-bătrân) și puterea feminină, atrage norocul și protejează casa și familia, apărând pe oricine i-ar putea dori răul, aducând prosperitate.


•Pisica țestoasă: sunt întotdeauna femele, aduc protecție copiilor din familie, puteri vindecătoare și daruri de clarviziune.


•Pisica cu dungi: atrage norocul, energia pozitivă și optimismul, ajutând la depasirea cu lejeritate și bucurie chiar și a celor mai delicate situații.

Oricare ar fi culoarea, o pisică este o ființă a iubirii.


Atunci când pisicile simt că energia oamenilor cu care trăiesc trebuie „curățată”, este firesc ca acestea să stea în poala persoanei, să se frece de picioarele lor sau să se odihnească pe o parte a corpului în timp ce persoana este întinsă. 


Dacă ai pisici și au tendința să se întindă deasupra ta, nu le împinge: ele știu ce fac, iar acesta este modul lor de a absorbi orice energie negativă pe care o ai, restabilindu-le echilibrul energetic.


Cu  iubire și lumină....

Vasile Cotlet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 BOALA – MARIN SORESCU Doctore, simt ceva mortal Aici, în regiunea ființei mele Mă dor toate organele, Ziua mă doare soarele Iar noaptea lun...