vineri, 26 iulie 2024

***

 VOI CERE...

Îi voi cere vântului ca atunci când va sufla cu putere să îndepărteze tot răul, iar când se va întoarce să-mi aducă tot binele. 

Voi cere soarelui ca atunci când arde, să fie momentele rele, iar când se încălzește din nou, să fie cald și tandru pentru acele zile de singurătate și frig. 

Voi cere norilor ca atunci când lasă ploaia să cadă, să-mi șteargă lacrimile de durere, ca atunci când se întoarce să le lase să cadă pentru a-mi uda ochii care au fost uscați de la atâta plâns.

Îi voi cere lunii să-mi lumineze nopțile întunecate și triste, dar și ca strălucirea ei să fie o completare a acelor nopți de bucurie de neuitat. 

Îi voi cere cerului mereu prezent, atunci când îmi pierd credința și îmi ridic privirea spre el, să-mi amintească, cu albastrul său intens că viața este plină de speranță și oportunități. 

Îi voi cere apei să îmi spele greșelile pentru a le putea depăși și, bând-o, îmi va purifica sufletul. 

Îi voi mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat, pentru a trăi această viață atât de deplina, încât atunci când va veni timpul să plec, să nu mai am nimic de făcut.


Autor: Viridiana Perez Enriquez


O zi fericită și binecuvântată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 Lidia Jiga și Elena Țipa, cele două dresoare românce care au murit în arenă Lidia Jiga, creatoarea unor numere unice în istoria circului, ș...