miercuri, 31 iulie 2024

***

 

MR. Bean ( Rowan Atkinson)

Rowan Atkinson s-a născut într-o familie din clasa mijlocie și a suferit teribil în copilărie din cauza bâlbâielii sale.

De asemenea, a fost tachinat și intimidat la școală din cauza aspectului său. Bătăușii lui credeau că arată ca un extraterestru.

Curând a fost catalogat drept ciudat și a devenit un copil foarte timid și retras, care nu avea mulți prieteni, așa că s-a cufundat în știință.

Unul dintre profesorii săi a spus că nu era nimic remarcabil la el. Nu se aștepta ca el să fie un om de știință strălucit, dar le-a dovedit tuturor că se înșală.

Admis la Universitatea Oxford în timpul zilelor sale, a început să se îndrăgostească de actorie, dar nu a putut să joace din cauza tulburării sale de vorbire.

Și-a obținut masteratul în inginerie electrică înainte de a apărea în filme sau emisiuni TV. După ce și-a obținut diploma, a decis să își urmeze visul și să devină actor, așa că s-a înscris într-o trupă de comedie, dar din nou, bâlbâiala i-a stat în cale.

Multe emisiuni TV l-au refuzat, iar el a fost devastat, dar în ciuda numeroaselor refuzuri. Nu a încetat niciodată să creadă în el însuși.

Avea o mare pasiune pentru a-i face pe oameni să râdă și știa că este foarte bun la asta. A început să se concentreze din ce în ce mai mult asupra scheciurilor sale de comedie originale și curând și-a dat seama că poate vorbi fluent atunci când interpretează un personaj.

El a găsit o modalitate de a-și depăși bâlbâiala și a folosit-o și ca sursă de inspirație pentru actorie.

În timp ce studia pentru profesorul său, Rowan Atkinson a co-creat personajul bizar, suprarealist și acum vorbăreț cunoscut drept Mr. Bean.

De succes în alte spectacole, Mr. Bean l-a făcut celebru în întreaga lume și, în ciuda tuturor obstacolelor cu care s-a confruntat din cauza aspectului său și a tulburării de vorbire, a demonstrat că, chiar și fără un corp eroic sau o față de Hollywood, poți deveni unul dintre cei mai iubiți și respectați actori din lume.

Povestea de succes motivațională a lui Rowan Atkinson. Este atât de inspirată pentru că ne învață că, pentru a reuși în viață, cele mai importante lucruri sunt pasiunea, munca grea, dedicarea și să nu renunțăm niciodată, pentru că nu contează care sunt sentimentele și slăbiciunile noastre.

Morala poveștii:

Nimeni nu se naște perfect. Nu vă fie teamă. Oamenii pot realiza lucruri uimitoare în fiecare zi, în ciuda slăbiciunilor și eșecurilor lor. Așa că du-te și fă tot ce poți mai bine cu singura viață pe care o ai!...

-Web

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 BOALA – MARIN SORESCU Doctore, simt ceva mortal Aici, în regiunea ființei mele Mă dor toate organele, Ziua mă doare soarele Iar noaptea lun...