marți, 30 iulie 2024

***

 DACĂ AI UN CÂINE... 

Știai că pe lângă faptul că îți ține companie, câinele tău a venit cu o misiune spirituală care să te sprijine în cele mai dificile momente din viața ta?

Câinii sunt creaturi care se lasă duși de dragoste, afecțiune și grijă. Sunt sinceri, loiali și extrem de credincioși. Da, sunt animale, dar au un fel de a fi care i-a făcut să câștige titlul de "Cel mai bun prieten al omului". Atunci, poți crede și tu cățelușii pot fi îngeri care merg printre noi cu o misiune specială pentru umanitate.

Câinii sunt terapeuți emoționali, nu ar ezita niciodată să se apropie de tine și să-ți dea o limbă bună și să te însoțească dacă te simți trist sau descurajat. Misiunea ta poate fi dedicată unei persoane sau unui întreg colectiv. Mulți câini fac o muncă grozavă cu o singură persoană sau pot avea impact asupra unui întreg grup de oameni ca o familie. Un animal de companie de câine într-o familie devine un prieten nedespărțit, dar există câteva secrete în spatele acelei prietenii.

Ei sunt protectori energetici

Câinii sunt îngeri păzitori care vă absorb pe amândoi și locurile în care locuiți vibrațiile dezechilibrului. Apoi epurați cu apă, plante și alte elemente. Ba chiar se sacrifică pentru tine atunci când există energii rele care te pot afecta. Ei știu care este misiunea lor și nu ezită să te protejeze de orice. Unele morți subite ale câinilor se datorează acelor energii puternice pe care le absorb.

O modalitate bună de a curăța energia rea de la animale este să le oferi multă afecțiune și afecțiune. Mângâierile le redau bucuria.

Ei te aleg pe tine

Dincolo de ceea ce crezi, ei te aleg pe tine și nu invers. Chiar și atunci când ai ocazia să „alegi” dintre mulți cățeluși, cel care te-a ales se va apropia de tine și îți va câștiga încrederea și afecțiunea pentru ca tu să îl selectezi. Și vei ști că ai ales corect, dar nu tu ai fost cel care a ales.

Ei sunt purtători de iubire necondiționată

Câinii sunt credincioși. Zilnic ți se vor da mostre de umilință și iubire necondiționată. Nu vei simți niciodată că câinele tău te-a uitat pentru că vine mereu să te salute, își mișcă coada de fericire să te vadă chiar dacă au trecut doar 5 minute de când nu te-au mai văzut.

Îngerii canini pot crea o legătură atât de specială încât chiar și moartea persoanei pe care au iubit-o cel mai mult îi poate deprima până la punctul de a se lăsa să moară pentru că misiunea lor nu mai are un sfârșit în lume, nu mai găsesc sens vieții. S-au cunoscut cazuri ca pierderea prietenului omenesc determina acele animale de companie sa sufere de o asteptare "vesnica", speranta ca se va intoarce, iar daca vor intelege ca a plecat pentru totdeauna lasa-i sa moara pentru a se intalni cu el la un alt nivel de constiinta Încetează.

Sunt sensibili la vibrații de tot felul

Sunt conectați cu vibrații foarte înalte și sunt incredibil de sensibili. Ei sunt capabili să perceapă mult mai mult decât îți imaginezi, sunt radare energetice, sunt mereu în alertă chiar și când îi vezi odihnindu-se. Au o sensibilitate auditivă extraordinară, la fel ca mirosul și vederea lor. Ei pot vedea prin dimensiuni și planuri pe care oamenii nu le pot percepe. De aceea devin agitați și neliniștiți în fața unei prezențe ciudate.

Ei sunt terapeuții emoționali perfecți.

La nivel personal, vor avea mereu grijă de stăpânul lor și de familia care i-a găzduit. Asigură-te că totul este mereu în armonie. Când simt tristețe, depresie, frângere de inimă sau orice sentiment negativ, caută o modalitate de a-ți îmbunătăți starea de spirit. Mișcarea cozii sale emite unde vibraționale care armonizează atmosfera. Sunt semne de iubire.

Câinii sunt cei mai buni prieteni, cei mai buni parteneri de viață; sunt jucăuși și nevinovați, sunt doar niște îngeri care merg pe 4 picioare făcându-ți viața fericită.

CINSTE CUI  MERITĂ ONOARE....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 BOALA – MARIN SORESCU Doctore, simt ceva mortal Aici, în regiunea ființei mele Mă dor toate organele, Ziua mă doare soarele Iar noaptea lun...