sâmbătă, 14 septembrie 2024

***

 Pe 9 septembrie sărbătorim Ziua Mondială a Frumuseții !!

Tipuri de femei care nu reusesc sa impresioneze un barbat :)

1: Domnisoara mereu in pas cu moda

Prada, Fendi, Gucci, bla bla bla. In cele mai multe cazuri, el habar nu are despre ce fel de geanta ai tu, mai mult nici nu-i pasa de asta. De asemenea, nici nu este interesat de modelul de tocuri pe care tu te-ai cocotat – daca te place pe tocuri. Nu firma pe care o porti conteaza pentru el, el este atras de modul in care tu te prezinti. Stilul dezvaluie o multime despre tine, iar daca arati ca o papusica care doar prezinta haine pentru o renumita casa de moda, te va eticheta ca pe o persoana lipsita de orice substanta.


2: Domnisoara “nu mananc!”

Nu ramane flamanda la intalnire pentru ca vrei sa faci o impresie buna comandand o salata. Cum el va cere ce-i place si tu ar trebui sa procedezi la fel. Comanda un cheeseburger daca asta iti doresti. Nu-ti fie teama ca iti va ramane sos pe buze, sterge-te sau si mai bine, lasa-l pe el s-o faca. Incearca numai sa nu vorbesti cu gura plina: nimeni nu va fi impresionat de asa ceva.


3: Domnisoara “interesata” de sport

Daca nu esti interesata de echipa lui preferata de fotbal sau baschet, nu-i nici o problema. Insa daca pentru el sportul este ceva serios, iar tu incurci numele jucatorilor, echipelor si, in timpul jocului, ii tot pui intrebari stupide, nu vei face decat sa-l enervezi. Renunta la ideea de a parea ceea ce nu esti, altfel rezultatele vor fi diferite de cele dorite de tine.


4: Domnisoara cu studii inalte

Nu studiile si titlurile tale l-au facut sa se indragosteasca de tine, ci creierul si sarmul tau. Sigur, este mandru de tine ca esti foarte educata, un lucru atat impresionant cat si atractiv si n-ar trebui sa-ti fie teama s-o spui cu voce tare, insa daca titlurile academice sunt singurul subiect pe care il abordezi, atunci il vei scoate din minti. Un barbat este mai interesat sa vada cum pui in practica ceea ce stii, decat sa te tot lauzi cu locul unde ti-ai obtinut tu diploma.


5: Domnisoara care chicoteste tot timpul

Singurul lucru mai rau decat o gluma proasta este persoana care pretinde ca rade din toata inima la auzirea poantei rasuflate. Chicotelile sunt sexy. Insa sa pretinzi ca te amuza, cand in realitate lucrurile stau exact pe dos, nu-l vor face decat sa se simta prost. Barbatii, ca si femeile, sunt departe de a fi perfecti, asa ca lasa-l sa vada ceea ce simti cu adevarat intr-un moment sau altul. Este cel mai bine pentru amandoi.


6: Domnisoara stie tot

Este ceva sexy in legatura cu femeia ambitioasa si concentrata pe cariera. Insa cand amesteci afacerile cu placerea, mai ales la inceputul relatiei, atunci chiar este o problema. Tu esti cea defineste job-ul, nu el trebuie sa te defineasca pe tine. La urma urmei, barbatul umbla dupa tine si nu dupa o noua cariera. Daca ar vrea sa petreaca cateva ore barfind despre colegii tai nesuferiti si seful tau neintelegator, probabil ar aplica la un job la firma ta si nu ar mai veni la intalniri.


7: Domnisoara „corp perfect”

In aceste zile, parul lung, fundul bombat si abdomenul plat sunt foarte apreciate. Insa arata-i ca ai mult mai mult de oferit decat un corp frumos. Barbatii vor mai mult decat niste forme apetisante. Nu este nimic in neregula cu o femeie care isi accentueaza curbele, insa ai grija sa nu treci granita de la “ispita” la “prost gust”.


8: Domnisoara spune tot

Da, barbatii sunt interesati de povestea vietii tale. Insa nu vor sa auda totul de la prima intalnire. Din perspectiva unui barbat este un lucru bun ca lucrurile sa mearga pe repede inainte, insa daca afla totul despre tine isi poate pierde interesul. Cultiva misterul si lasa-l sa-si foloseasca imaginatia.


9: Domnisoara regina frumusetii

Te-ai intrebat vreodata de ce barbatii par ca te abordeaza cand tu „crezi” ca arati rau, ai parul prins intr-o banala coada de cal si porti un pulover oarecare? Uneori barbatii sunt mai atrasi de femei atunci cand sunt mai naturale. Frumusetea nu poate fi niciodata ascunsa. Barbatii apreciaza lucrurile marunte asa ca nu trebuie sa folosesti o trusa intreaga de machiaj pentru a-i atrage atentia. Lasa machiajul puternic si lucios pentru iesirea in club. Sigur vei fi mult mai apreciata atunci.


10: Domnisoara darnica inainte de vreme

Sunt multi barbati care vor sa profite de dorinta de a ceda inainte sa depuna vreun efort pentru a te cuceri. Insa, nu vei primi prea multe puncte din partea lui. Barbatii sunt cu adevarat excitati atunci cand sunt implicati intr-o cursa de urmarire; tocmai de aceea nu trebuie sa-i usurezi prea mult lucrurile. Este adevarat ca poate zambi atunci cand tu flirtezi la greu, insa daca ai sti ce gandeste atunci ai incepe sa plangi. Impresioneaza-l cu credintele si valorile tale, precum si cu abilitatea de a-l fermeca si in af ara dormitorului.

Sursa BZI :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 BOALA – MARIN SORESCU Doctore, simt ceva mortal Aici, în regiunea ființei mele Mă dor toate organele, Ziua mă doare soarele Iar noaptea lun...