vineri, 1 decembrie 2023

***

 Prima carte de dezvoltare a mentalității, pentru adolescenți, din România!

(pentru copii cu vârsta între 11 și 15 ani)


Credem că orice adolescent merită să devină cea mai bună variantă a lui și să aibă succes. Însă te-ai întrebat vreodată ce anume fac diferit tinerii care ajung oameni de succes? 


Există multe opinii pe acest subiect, printre care: merg la ”o școală bună”, au note bune, se pregătesc pentru o profesie anume, învață bine, fac pregătire, își doresc să studieze în străinătate sau se pregătesc pentru o anumită facultate.


Însă dacă ne uităm îndeaproape la oamenii care au avut succes în trecut și la oamenii extraordinari din zilele noastre, pare că niciunul dintre acești factori nu a fost unul decisiv. Există oameni de succes indiferent de notele pe care le-au avut la școală, indiferent de școala, profesia sau facultatea pe care au urmat-o și există oameni de succes care au pornit din medii familiale sau sociale foarte diferite.


Atunci, rămâne întrebarea: Ce anume fac diferit tinerii care ajung să fie oameni de succes?


𝐃𝐢𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭̦𝐚 𝐬𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐨 𝐚𝐮 𝐬̦𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐠𝐚̂𝐧𝐝𝐞𝐬𝐜. 


Am creat o carte pentru adolescenți care să-i ajute să-și dezvolte un atu important care să-i pregătească pentru viață. 


Am combinat strategii, sfaturi, metode și aplicații practice care ajută adolescenții să își dezvolte o mentalitate de creștere care să le deschidă drumul către viața pe care și-o doresc, indiferent de notele pe care le au, provocările cu care se confruntă acum sau cât de mari sunt visurile pe care le au.


𝐎 𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐞𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐢 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐩𝐞 𝐮𝐧𝐢𝐢 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐬𝐚̆:

💫 reacționeze diferit la provocări

💫 se străduiască mai mult atunci când alții renunță

💫 învețe din greșeli în loc să le repete

💫 iubească învățarea

💫 aibă motivația potrivită pentru a reuși


𝐎𝐟𝐞𝐫𝐚̆-𝐢 𝐚𝐝𝐨𝐥𝐞𝐬𝐜𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐭𝐚̆𝐮 𝐮𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐢 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚̆ 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚. 

Comandă prima carte de dezvoltare a mentalității, pentru adolescenți, din România (pentru copii cu vârsta între 11 - 15 ani)

--> https://bit.ly/cartea-secreta-a-adolescentilor


Am adus principiile unei mentalități de creștere în mâinile tinerilor pentru a putea ajuta la creșterea unei noi generații. O generație care are o stimă de sine sănătoasă, motivație potrivită și o voință de neclintit în fața provocărilor pe care le vor întâlni pe parcurs.


Am creat o carte care ”vorbește” direct cu adolescenții, explică pe limba lor fiecare strategie pe care o învață și oferă exerciții practice potrivite pentru nivelul la care sunt acum (de la provocări școlare, la griji, probleme, obiceiuri de zi cu zi sau viața socială). Știm că atunci când ești adult nu mai ai prin preajmă profesori care să te recompenseze pentru că ai citit o carte. Când ești adult, succesul nu se mai măsoară prin numărul de pagini pe care le citești în fiecare zi, numărul de cărți pe care le-ai citit într-un an sau numărul de cursuri la care participi.


Știm că dezvoltarea se măsoară doar prin lucrurile pe care le aplicăm din ceea ce învățăm.


Comandă acum cartea plină de activități interesante care stimulează o mentalitate de învingător, fără lecții plictisitoare sau lectură monotonă:

--> https://bit .ly/cartea-secreta-a-adolescentilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  "Gulliver's Travels" by Jonathan Swift.  "Gulliver's Travels" by Jonathan Swift is a satirical novel published...