luni, 8 aprilie 2024

***

 VĂRSĂTORUL DIN INIMA ȘI VIAȚA TA " EU""🖤


"Rebeli, dar responsabili, curajoși, dar blânzi, sinceri, dar introvertiți – prezența unui Vărsător întotdeauna se face remarcată, indiferent cât de discreți și simpli se arată la o primă vedere nativii acestei zodii. Înconjurați de un mister aparte, cu o cultură greu de egalat și un caracter sensibil și blând, nativii Vărsător cresc vibrația Universului și ne pot determina să vedem viața într-o oglindă foarte curată.

Vărsătorul este ca un artist cu puteri magice: el aduce bucuria până și în cele mai umbrite tablouri ale vieții

Lângă Vărsător învățăm bucuria de a trăi. Ca pasărea Phoenix, Vărsătorul mereu găsește puterea de a renaște după suferințe și întâmplări nefaste.

Mânați de o putere interioară ce arde ca un foc sacru, nativii Vărsător reușesc să găsească mereu partea bună și optimistă a lucrurilor, focusându-se în special pe partea plină a paharului. Depășesc greutăți, chiar dacă se tem de obstacole și merg înainte fără a face compromisuri importante.

Astfel, de la Vărsători învățăm arta de a gestiona o criză, de a ieși din situații grele, de a învinge suferința și de a ne vindeca, de a lupta pentru o lume mai bună. Înzestrați cu o creativitate aparte, Vărsătorii reușesc să descurce nodurile vieții, găsind soluții în situațiile dificile.

Lângă un Vărsător parcă mereu trăieșți cu sufletul la gură și totuși te simți în siguranță

Vărsătorii adesea ne uimesc prin două situații: puterea lor de a tolera suferința și de a învinge obstacolele și imprevizibilul din viața lor. În lumea Vărsătorului, rar lucrurile se întâmplă într-un mod firesc. Cariera lor, stilul de viață, drumul privind viața intimă pare mai mereu ieșit din comun.

Lângă un Vărsător nu știm la ce să ne așteptăm, nici el nu știe. Cert este ca în viață lui totul are un curs aparte, diferit, ciudat chiar. Însă este o persoană responsabilă, mânată de un puternic simț etic, sinceră, justă și loială, în care putem avea cu adevărat încredere.

Oricât de dificile sunt provocările lui - avem încredere că Vărsătorul va reuși, că va alege mereu calea cea mai dreaptă, că nu se va lăsa influențat în scopurile sale, că intuiția lui este puternică. Tocmai de aceea, în ciuda imprevizibilului care caracterizează relația cu un Vărsător, totuși ne simțim în siguranță, avem încredere că totul va fi bine.

Dacă ai cu adevărat nevoie de o părere sinceră, întreabă un Vărsător

Atunci când simți nevoia să afli o părere sinceră despre orice și te temi că cei din jur îți ascund adevărata lor părere din dorința de a nu te răni, întreabă un Vărsător. Acesta nu știe să mintă, astfel că va căuta cea mai diplomată cale de a-ți spune adevărata sa părere, chiar cu riscul de a te supăra puțin.

Când ai nevoie de putere și inspirație, petrece mai mult timp cu Vărsătorul din viața ta

Firi creative, înzestrate cu o inteligență aparte, Varsatorii pot veni adesea cu răspunsuri neasptate, ieșite din tipare, dar care sunt potrivite tocmai atunci când nimic din ce este obișnuit nu te ajută în rezolvarea problemelor tale.

Sunt buni ascultători și discreți, astfel că vor păstra secretele tale. Când ai nevoie de ajutor, discută cu un Vărsător. Poate nu reușește întotdeauna să te ajute, dar măcar te va determina să te simți mai bine.

Vărsătorul îți rămâne prieten toată viața și îl poți căuta oricând

Prietenia cu un Vărsător este adesea pe viață. Aceștia iartă ușor (dar au memorie bună!), astfel că nu pun la suflet tot ceea ce îi deranjează.Sunt acei prieteni pe care îi poți suna oricând, chiar și noaptea sau după ani de când n-ai mai dat niciun semn. Îți vor răspunde, te vor asculta, te vor ajuta dacă este nevoie."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Pentru credincioșii ortodocși din lumea întreagă este Săptămâna Mare, săptămâna dinaintea Învierii Mântuitorului. În fiecare zi în biseric...