joi, 15 februarie 2024

*×*

 ♦ #Burnout-ul este o stare de epuizare emoțională, fizică și mentală. Este consecința unui stil de viață dezorganizat, cu multă expunere la stres excesiv și prelungit.

În #burnout ne simțim copleșiți, epuizați fizic și emoțional, fără interes și motivație față de cerințele zilnice.

♦ Burnout-ul afectează toate ariile vieții, reducând productivitatea, energia, ne face să ne simțim neputincioși, toate acestea resimțindu-se și în fizicul nostru. Putem deveni mai predispuși și la afecțiuni fizice, unele din ele foarte grave. Răcelile frecvente, durerile de spate, somnolența diurnă, încapacitatea de a adormi (insomnia), epuizarea fizică, toate sunt semnale de alarmă ce trebuie luate în calcul.

❗Este important să ne evaluăm activitățile, să eliminăm factorii de stres inutili, să ne definim prioritățile și să ne facem mereu timp pentru a ne detașa, relaxa și a restabili echilibrul între minte și corp.

✅ #Burnout-ul este o stare ce poate fi adresată medical unui specialist din domeniul sănătății mintale.

Noi suntem alături de tine!

----------

💚❤Clinica No addict - primul pas spre libertate!

Iași, Strada Grigore Ghica Vodă 3A, în spatele Casei de Pensii, mezanin

📱+40 741 484 484

📧contact@noaddict-clinica.ro

#noaddict #clinicanoaddict #NoA #tratamentadictii #virtualreality #psiholog #psihologiasi #psihiatru #psihiatruiasi #psihiatruonline #sanatatemintala #depresie #tratamentdepresie #adictii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  21 de lucruri pe care nu le știai despre România: 1. Aproximativ o treime din Munții Carpați se află în România, oferind peisaje uimitoare...