luni, 25 martie 2024

+++

 

Rugăciune la Buna Vestire🙏

,,Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, ceea ce ești mai presus decât îngerii și arhanghelii, și mai cinstită decât toată făptura, auzi-ne pe noi, cei ce ne rugăm ție, și arată mila ta poporului dreptcredincios.

Izbăvește orașul acesta, toate orașele și satele, țara aceasta, și tot poporul binecredincios de toate nevoile, de boli, de cutremur, de potop, de foc, de război, de toate durerile și necazurile. Ca să nu fie încercați robii tău nici de suferințe, nici de spaime, nici de moartea, nici de dreapta mânie a lui Dumnezeu, ci îi păzește și îi mântuiește cu mila ta, Preacurată Fecioară.

Roagă-te, Maică, pentru buna întocmire a văzduhului, ca pământul să-și dea roadele sale spre hrănirea tuturor. Aducându-ţi aminte de robi tăi, și netrecând cu vederea lacrimile și suspinele lor, fii ocrotitoarea tuturor.

Pe cei rătăciți povățuiește-i, pe prunci hrănește-i, pe tineri îi învață, pe cei bătrâni întărește-i, pe cei bolnavi însănătoșește-i.

Dar mai cu seamă, păzește și întărește sfânta Biserică a Fiului Tău.

Învrednicește-ne, Maică a tuturor, prin rugăciunile tale, să fim și noi părtași vieții celei fără de sfârșit, și astfel să stăm fără de rușine în ziua judecății de-a dreapta Fiului Tău și Dumnezeului nostru. Amin.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  "Intr-un oraş din Franţa, pe un afiş cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria :  "În vara aceasta ...