duminică, 22 martie 2020

PREGATITI-VA SA DATI CU SUBSEMNATUL – Iata declaratiile tip pe care romanii vor trebui sa le arate la orice colt de strada, prin care sa justifice unde se duc si in ce scop. Vedeti cum arata “adeverinta permanenta” pe care angajatorul va trebui sa o elibereze angajatului astfel incat acesta sa poata merge la munca. Riscati inchisoarea daca se considera ca ati mintit (Documente)


Lumea Justitiei publica cele doua documente de care romanii vor avea nevoie pentru a iesi din case dupa ora 22. Este vorba despre o “declaratie” si o “adeverinta permanenta”.

Cele doua documente, prezentate si de jurnalista Sorina Matei pe siteul presacurata.ro, sunt necesare in conditiile in care Ordonanta Militara 2/2020 adoptata sambata seara, 21 martie 2020, prevede ca romanii nu vor mai putea iesi din case dupa ora 22 pana la ora 6, decat pentru a se duce la serviciu, pentru a-si cumpara alimente si bunuri, pentru a ingriji bolnavi, batrani, copii sau pentru a-si plimba animalele de companie. O vor face insa doar prin completarea unei declaratii pe proprie raspundere – in cazul activitatilor personale, si a unei adeverinte permanente ce va fi eliberata de angajator sau a unei declaratii pe proprie raspundere – in cazu deplasarii la serviciu (click aici pentru a citi).

Iata declaratia ce va trebui completata de romani pentru a iesi din case, dupa ora 22, in vederea unor activitati personale:

Iata adeverinta permanenta ce va trebui eliberata de angajator astfel incat romanii sa poata merge la serviciu:
facebook sharing button 122
twitter sharing button
linkedin sharing button
whatsapp sharing button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Hamlet de William Shakespeare Teme Imposibilitatea certitudinii Ceea ce îl separă pe Hamlet de alte piese de răzbunare (și poate de fiecar...