miercuri, 4 martie 2020

De la prieteni

Vești bune, oameni buni. Și nu e vorba de nicio isterie, ci de aflarea adevărului, cu toate că giganții din zona Internetului încearcă să limiteze numărul distribuirilor acestor informații, clasificându-le ca fiind Fake News.
Dacă presa centrală și televiziunile își concentrează eforturile în vederea instaurării panicii în rândul populației promovând ideea carantinelor forțate în care oamenii sunt în bătaia mitralierelor, aflați că în realitate lucrurile stau altfel.
În urmă cu cateva zile vă informam că directorul medical al unui Spital Universitar din Wuhan a decis să testeze eficiența administrării Vitaminei C în tratarea pneumoniei generate de noua tulpină de coronavirus.
Ei bine, se pare că au început să vină rezultatele, ținând cont că 4 pacienți suferinzi de o pneumonie severă a coronavirusului și-au revenit la spitalul Tongji. Cei de acolo au confirmat că dozele mari de Vitamina C au generat rezultate bune, recomandând administrarea imediată a acestui nutrient după internare.
Atât de optimiști sunt medicii de acolo, încât un mare producător de Vitamina C din China a decis să le doneze în aceste zile 50 tone de Vitamina C. Această cantitate impresionantă a fost transportată deja acolo, iar motto-ul acestui transport este:"În lupta împotriva N-COV, oamenii din DSM JiangShan și Wuhan sunt profund implicați unii față de alții."
Am vrut să vă arăt că se poate, oameni buni. Putem face diferența și altfel decât o fac conaționalii noștri care rup magazinele în două, iar noi trebuie să credem cu adevărat în puterea nutrienților în privința eradicării noului coronavirus.
Pe noi ne omoară panica și isteria care vor ucide împreună România, dacă cineva nu îi trezește la timp.
Doamne ajută să auzim aceste vești și la TV, dar presimt că ei nu sunt interesați de solutiile constructive, ci mai degrabă de instalarea fricii în mintea oamenilor. Toate se fac cu un scop, dar e bine să urmăriți întotdeauna traseul banilor. Sunt multe interese în joc și noi am picat exact la mijloc.
Distribuiți și voi aceste informații valoroase, fiindcă adevărul trebuie să iasă la lumină.
Să auzim de bine!"
Preluat Dumitru Bălan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*†*

  VI  SE  PARE  CUNOSCUT ?!   Experimentul "Univers 25" este unul dintre cele mai terifiante experimente din istoria științei, car...