duminică, 27 martie 2022

Termometrele Geratherm, alături de tine pe tot parcursul vieții

 În meseria pe care o practic, măsurarea temperaturii corporale în scopul detectării febrei este esențială. În primul rând, febra este un simptom al foarte multor afecțiuni ale organismului care constituie un semnal de alarmă pentru multe boli adesea grave, cu evoluție adesea greu de prevăzut și de controlat. Dincolo de faptul că febra este de multe ori o reacție de apărare a organismului împotriva infecțiilor, uneori febra poate fi dată de depășirea resurselor organismului de a-și regla echilibrul termic. De aceea temperatura corporală trebuie monitorizată cu cea mai mare atenție la orice vârstă.

Una dintre cele mai firești acțiuni pe care le facem atunci când noi sau micuții noștri nu ne simțim bine este măsurarea temperaturii corporale. Obișnuiți încă din copilărie cu această rânduială, când mămicile noastre scuturau de zor înspre noi un termometru cu Mercur, continuăm cu acest nărav și astăzi, atât în ceea ce ne privește, cât și în ceea ce îi privește pe copiii noștri. Dar cum ar fi dacă am putea face acest lucru într-o manieră prietenoasă cu cei mici și simplă pentru noi? 

Geratherm, un brand de dispozitive medicale consacrat la nivel internațional, ne pune la dispoziție prin intermediul Origo Medical o gamă largă de termometre de mare precizie, utilizate inclusiv în clinici renumite din întreaga lume. Cu origini în Germania, termometrele Geratherm au fost concepute în așa fel încât să ne ajute în orice etapă a vieții noastre, fie că ne dorim să măsurăm temperatura corpului micuților noștri ori pe a noastră. În acest sens, Geratherm a creat o selecție de termometre sigure pentru uzul casnic, potrivite pentru toate categoriile de public.

De pildă, cu termometrul Geratherm Non Contact mămicile pot verifica temperatura bebelușului ori de câte ori este nevoie pentru a fi liniștite. Tehnologia infraroșu nu afectează în vreun fel pielea micuților și măsurarea se poate realiza de la distanță, fără a-i trezi pe copii. Mai mult, pot măsura și temperatura încăperii, a lichidelor sau a alimentelor pregătite pentru bebe.

Micuții năzdrăvani care abia așteaptă să se întoarcă la joacă chiar și în sezonul virozelor „scapă” în doar 9 secunde de măsurarea temperaturii cu termometrul Geratherm Rapid și joaca poate să continue.

Cum și noi, adulții, mai răcim, măsurarea temperaturii corporale ne urmărește din copilărie pe tot parcursul vieții. Astfel, cel mai conservatori dintre noi pot opta pentru măsurarea temperaturii în modul tradițional cu ajutorul termometrului Geratherm Classic. Având un design foarte familiar pentru noi este ușor de utilizat, dar mult mai sigur prin faptul că nu conține Mercur.

Gama de termometre Geratherm nu este limitată doar la dispozitive casnice ci include și un termometrul Geratherm Clinic, care după cum ne spune și numele este testat și validat pentru utilizarea în situații medicale excepționale precum sunt cele din spitale. Totuși, pentru cei care își doresc precizie incontestabilă, Geratherm Clinic reprezintă o soluție robustă potrivită și pentru uzul casnic.

Indiferent de etapa din viața persoanei care folosește unul dintre termometrele Geratherm, experiența măsurării temperaturii va fi cât se poate de confortabilă și ușoară.

  În practica mea medicală am folosit extrem de frecvent termometrele. La început foloseam aproape exclusiv termometrele clasice. Doar acestea existau în uz. Dar au fost extrem de bune, cu toate părțile lor mai puțin bune (se spărgeau ușor, dura ceva timp până obțineam o valoare a temperaturii corpului), dar... eram obișnuiți cu ele.

Curând au apărut termometrele rapide. Dintr-o dată viața ne-a fost făcută mai ușoară doar pentru că în câteva secunde reușeam să aflu temperatura micilor pacienți care veneau la cabinet.

Dezavantajul ambelor variante de termometre era legat de igienă. Venind în contact cu tegumentele fiecărui bolnav, în lipsa unei dezinfecții prealabile între consultul diverșilor pacient, exista riscul transmiterii agenților patogeni de la o persoană la alta.

Toate aceste dezavantaje erau înlăturate prin folosirea unui termometru non contact, care asigură măsurarea precisă a temperaturii corpului (la nivelul frunții în 3 secunde), dar și a temperaturii ambientale, a lichidelor (lapte praf, apa din cădiță etc) sau a anumitor suprafeţe (0°C–100°C)

Proprietăți:

  • 100% igienic și confortabil
  • Alarmă vizuală și acustică în caz de febră
  • Acurateţe înaltă (+/– 0.2°C)
  • Memorarea ultimelor 30 măsurători
  • Suport practic inclus în pachet
  • Acest produs este un dispozitiv medical

Termometrul Geratherm Non Contact este sigur pentru copiii de toate vârstele.

Aceasta este soluția ideală pentru controlul temperaturii.

Alarmele de febră acustică si sonoră ajută la interpretarea fără echivoc a rezultatelor. Termometrul fără contact permite măsurarea temperaturii chiar și la sugari – este destinat copiilor și mamei ocupate, care depind de timp.

Geratherm Non Contact vă permite să măsurați atât temperatura corpului, precum și a mediului înconjurător, fluide și alte suprafețe. Astfel  puteți măsura cu ușurință temperatura laptelui sau a apei în cadă.

Termometrele pentru copii sunt realizate cu mare precizie și au toate aprobările și certificările necesare pentru a crește confortul copilului. Doar setati termometrul spre corp și măsurarea se face imediat.

Ceea ce diferențiază termometrul Geratherm Non Contact este precizia, confortul și igiena 100%. 

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  JANE EYRE de Charlotte BRONT Ë. Jane Eyre este un roman al scriitoarei engleze Charlotte Bront ë. A fost publicată pe 16 octombrie 1847, d...