duminică, 27 martie 2022

ElcoraPiscine.ro – Anul acesta îmi construiesc piscină

 

Cine nu iubeşte apa? Mai ales vara, când mercurul din termometru parcă nu mai are loc, iar soarele pârjoleşte totul în jur! Aerul condiționat în exces poate fi dăunător, apa şi sucurile reci de la frigider au efect de răcorire doar de moment. După câteva minute, senzaţia de căldură este şi mai mare. Parcă simţi nevoia în permanenţă să stai sub duş… Dar oare cine îşi doreşte să stea închis numai în baie ca să se răcorească?

O primă soluție ar fi ștrandul. Dar câte orașe au un spațiu amenajat în acest sens? Și dacă ai norocul să stai într-un asemenea oraș, norocul nu este întotdeauna de partea ta. Ești la cheremul aglomerației, ești la cheremul unor tarife de acces deloc de neglijat și în continuă creștere. Așa că...

Dacă ai norocul de a locui la curte şi deţii suficient spaţiu, atunci soluţia tuturor problemelor în lupta cu arşiţa este construirea unei piscine. 

Piscina rezidențială nu mai este de mult un lux. Tot mai multe familii au început să se orienteze către acest accesoriu, în primul rând pentru că piscinele au devenit mult mai accesibile în ultimii ani, dar și din alte considerente :

  • Crește valoarea proprietății cu cel puțin dublul investiției în realizarea ei
  • Relaxare în condiții de siguranță maximă (mai ales în contextul actual)
  • Este cea mai bună metodă de răcorire
  • Ești ferit de toate ciupercile și microbii de la piscinele publice
  • Te ajută să slăbești și să te menții în formă
  • Asigură distracție permanentă
  • Te scapă de stres

 Deci... Vacanță pe litoralul propriei curți. E timpul să apelez la un ajutor specializat și de încredere: Elcora Piscine, un constructor de piscine cu o bogată experiență în domeniu.

Pentru început ar trebui să mă documentez asupra diverselor variante de piscine: piscine metalice / piscine din beton / piscine termoizolate / piscine Isoblok / piscine din otel, analizând caracteristicile fiecărei categorii, cu avantajele și dezavantajele fiecăreia dintre ele, tocmai pentru a alege dintre varietatea care mi se oferă cea mai potrivită variantă pentru propriul „domeniu aristocratic”, cu tot cu analiza raportului cost/calitate.

M-aș gândi dacă mi-aș dori piscina lângă casă. Ar fi un avantaj: ajung în piscină imediat cum ies din casă...

  Dar aș putea amenaja piscina ceva mai departe, mai discret ferită de ochii potențialilor privitori, integrată într-un ansamblu peisagistic unitar... Și unic în felul său. M-aș simți ca un prinț răsfățat de soartă, căruia nu-i pasă de atmosfera toridă din jur.

Avantajul unei firme specializate? În primul rând produsele se cumpără din stocul propriu al firmei. Deci foarte repede, fără a mai aștepta aducerea produsului de la alt furnizor, ceea ce ar fi însemnat timp și bani în plus. În al doilea rând este asigurată consultanța de specialitate, transportul direct la adresă și instalarea cu ajutorul echipei puse la dispoziție de constructor. Deci o nouă economie de timp și bani.

Dar o dată piscina instalată, satisfacția este maximă...

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Bun venit în secolul 21🤘😁😁😁😁!!!!! Aici sexul este gratis iar dragostea a devenit un buzunar plin de facturi. Unde să-ți pierzi telefo...