duminică, 27 martie 2022

Moda începe cu TINE!

Nu rareori am nevoie să-mi reînnoiesc garderoba. Și mă refer nu doar la îmbrăcăminte ci și la încălțăminte. Pentru mine, motivul principal ar fi uzura fizică a pieselor. Mai ales dacă sunt articole comode, confortabile, pe care le port aproape excesiv, zi de zi, timp de foarte multe sezoane. Și ca mine sunt mulți, mulți alții.

Recunosc că cea mai bună soluție pentru a cumpăra haine este un magazin second-hand. Sau o rețea de magazine second-hand. De ce? Din mai multe motive.

  • Un prim motiv ar fi prețul de achiziție, net inferior unui produs achiziționat dintr-un magazin cu produse nou-nouțe prin definiție. Uneori diferența este considerabilă, așa că este net în avantajul meu.
  • Să luăm în considerare că multe produse second-hand sunt de o calitate bună și foarte bună, multe dintre ele fiind (aproape) noi, uneori cu mici defecte, alteori într-o stare absolut impecabilă. Multe dintre acestea fie că nu au apucat să fie purtate deloc, fie au fost purtate doar de foarte puține ori înainte ca fostul proprietar să fi dat produsul spre vânzare. Poate că nu i s-a mai potrivit și nu l-a mai putut purta. Sau poate că efectiv s-a plictisit de el sau l-a cumpărat într-un anume context sau pentru o ocazie anume care nu s-a mai repetat. Și decât să ocupe degeaba un loc în propria garderobă ar fi mai bine să fie purtat de altcineva.
  • Chiar dacă produsul poate avea mici defecte, acestea pot fi mascate cu ușurință sub un halat sau o piesă de uniformă oarecare sau chiar de o vestă sau o jachetă.

În prezent, a fi fashion nu înseamnă neapărat să te îmbraci cu lucruri scumpe. Moda sustenabilă se poate baza pe succes pe conceptul de îmbrăcăminte second-hand. Întrebarea care se pune adesea pe bună dreptate ar putea fi: Crezi că e musai să faci turism de shopping ca să te îmbraci bine?

Răspunsul este NU. Pentru că acum există Second-Hand.ro, second hand și outlet CHIC & SMART cu produse unice și originale de îmbrăcăminte, încălțăminte, genți și accesorii pentru femei și bărbați.

Dacă Second-Hand.ro s-ar putea prezenta în fața ta, ți-ar spune cam așa:

Suntem Second-Hand.ro, second hand si outlet CHIC & SMART cu produse unice și originale de îmbrăcăminte, încălțăminte, genţi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Am adunat în același loc cele mai cunoscute și iubite branduri autentice 100%.

 

Tot ceea ce găsești în outlet-ul nostru este ales cu grijă față de trenduri, dar și cu respect față de ține. Produsele noastre sunt în stare perfectă și nu au defecte.

Viziunea noastră:

O lume în care „a fi în trend” înseamnă a consuma inteligent, cu grijă față de mediul înconjurător și față de semeni.

Misiunea noastră:

Să le aducem oamenilor haine de calitate, de la cele mai îndrăgite branduri, potrivite pentru orice vârstă și orice situație, și să-i încurajăm să le facă să circule de la unul la altul, prevenind astfel risipa.

Valorile noastre:

• Conservarea resurselor

Resursele mediului înconjurător sunt limitate și, de aceea, oamenii au îndatorirea de a găsi metode inteligente de consum și de reciclare. Hainele second-hand reprezintă una dintre soluțiile viabile pentru protejarea mediului iar noi vrem să ne asigurăm că ele ajung la clienții noștri în cele mai bune condiții.

• Cooperarea între oameni

La Second-Hand.ro, încurajăm cooperarea între oameni cu scopul de a-și pune resursele în comun. De aceea, comercializăm produse care au aparținut anterior altor oameni, dar care fie le-au folosit foarte puțin, fie nu le-au folosit deloc. Vrem ca resursele să fie valorificate la maximum și de aceea colaborarea este atât de importantă.

• Calitatea

Ne-am propus să demontăm ideea preconcepută că produsele second-hand nu ar fi de calitate. De aceea, le selectăm cu grijă înainte și ne asigurăm că nu prezintă urme vizibile de purtare. Majoritatea produselor aparțin celor mai îndrăgite branduri din domeniu iar unele dintre ele poartă eticheta inițială, semn că nu au fost deloc folosite.

• Accesibilitatea

Credem că bunurile de larg consum trebuie să fie accesibile. De aceea, ne concentrăm toate eforturile spre a pune la dispoziția clienților noștri într-un timp cât mai scurt, cu un efort minim și la prețuri avantajoase, produse de la cât mai multe branduri îndrăgite (inclusiv dintre cele care nu au magazine fizice în țara noastră), pentru toate vârstele și toate ocaziile.

 De ce aș cumpăra îmbrăcăminte sau încălțăminte second-hand? Pentru că cred cu toată tăria că între o rochie second-hand și una nouă, de pildă, nu există diferență de calitate, de frumusețe, de aspect ci doar o diferență de preț care este net în favoarea noastră

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 Bărbatul - Adrian Păunescu Am dat un telefon la mine acasă, Am spus "Alo!" și-apoi am așteptat Și mi-a răspuns o voce-aproape gro...