marți, 30 ianuarie 2024

***

 

Peștii sunt cei mai sufletiști nativi din întregul Zodiac – Au o putere imensa de acceptare


Zodie a misterului, care simbolizează încheierea unui nou ciclu și așteptarea unui nou început, Peștii sunt nu doar o zodie a misterului, ci și cei mai sufletiști nativi din tot zodiacul.

Au o putere imensă de acceptare

Printre cele mai importante trăsături ale acestora se numără imensa putere de acceptare, deși sunt de cele mai multe ori foarte greu de înțeles. Dar tot Peștii sunt acele persoane sensibile, sentimentale și uneori foarte emotive, cu o imaginație fără limite, de parcă nu ar aparține acestei lumi, 

Atenție însă că Peștii sunt extrem de ușor influențabili și îi afectează absolut tot ce se întâmplă în jurul lor. Pe de altă parte, dacă aveți nevoie de un prieten adevărat, Pestele este cel mai potrivit, pentru că nu vă vor lăsa niciodată la greu,

Din păcate însă, grație generozității prea mari, sunt dezamăgiți și au în viață multe necazuri. Chiar dacă sunt cei mai sufletiști din tot zodiacul, Peștii au momentele lor în care sunt distanți, chiar reci și vor sa fie lăsați să stea singuri.

Nu este deloc ușor să prinzi un Pește, pentru că e nehotărât și indecis dar dacă a luat o hotărâre, puteți fi siguri că va merge până-n pânzele albe. Peștii sunt foarte loiali, puternici și foarte inteligenți. Dacă nu te plac, vei ști.

Au o abilitate extraordinara de a-i încuraja pe ceilalți, însă sunt foarte duri cu ei înșiși. Peștii vor fi întotdeauna mult mai atenți la fapte decât la vorbe pentru că știu că vorbele nu înseamnă nimic. Peștii nu suportă să nu fie în temă cu ceea ce se întâmplă. Prin urmare, comunicarea este esențială pentru ei.

Peștii au cea mai puternică intuiție din tot zodiacul. Peștii au abilitatea de a citi oamenii foarte bine, analizând fiecare cuvânt, gest sau chiar privire. Cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru un nativ Pești este să îi oferi siguranță și încredere.

Sursa internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  21 de lucruri pe care nu le știai despre România: 1. Aproximativ o treime din Munții Carpați se află în România, oferind peisaje uimitoare...