joi, 25 ianuarie 2024

***

 Mulți ne îmbrățișăm, dar puțini îmbrățișează cu adevărat.

Puțini spun ceea ce cred, însă mulți poartă măști și se dau drept oamenii care nu sunt. Mulți ne ținem de mână, dar puțini ne simțim în siguranță lângă cel din dreapta noastră.

Mulți spunem „Te iubesc”, puțini iubim sincer.

Mulți ne întâlnim la sărbători și ne suntem alături la bine. Puțini ne întindem mâna la greu. Mulți promitem, puțini acționăm. Mulți cunoaștem adevărul. Puțini au curajul de a îl spune.Mulți avem prieteni în zilele când suntem sănătoși, fără probleme și când nu suntem apăsați de greutăți.

Puțini stau lângă noi când pierdem afaceri, când suntem pe un pat de spital, când suntem fără curaj și fără bani sau când pierdem oameni dragi. Puțini ne sunt alături când ajungem pe un scaun cu rotile, bolnavi și fără speranță.Când e greu oamenii nu stau lângă noi, ei se întorc și pleacă.

Când e greu oamenii se prefac că nu ne mai cunosc. Când e greu oamenii ne devin străini, chiar dacă am împărțit un pat și ceaiul de dimineață, chiar dacă i-am crezut cei mai buni prieteni. Când e greu oamenii își arată adevărata față și adevăratul caracter. Când e greu putem rămâne singuri, chiar dacă am fost înconjurați de prieteni și ni s-a spus că suntem cei mai importanți oameni în viața lor....La multi ani tuturor varsatorilor .q..vă îmbrățișez cu drag ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  21 de lucruri pe care nu le știai despre România: 1. Aproximativ o treime din Munții Carpați se află în România, oferind peisaje uimitoare...