joi, 13 aprilie 2017

(Super)blog

S-a terminat! De cateva zile s-a terminat! Si s-a terminat apoteotic. Competitia de (super)blogging desigur. Ma refer la editia de primavara de anul acesta.
M-am inscris de placere. Din placerea de a scrie pornind de la o provocare pe o anumita tema data, respectand anumite criteri: pe langa faptul ca trebuia sa construiesc, articol dupa articol, texte respectand o anumita tema intr-o maniera cat se poate de logica si de fireasca, trebuiau respectate si anumite criterii mai "tehnice", cum ar fi includerea anumitor cuvinte cheie, adesea si link-uri, eventual si fotografii, unele articole trebuind sa aiba si o anumita "dimensiune" (un numar minim+/- maxim de cuvinte). Si totul avand o forma cat se poate de "digerabila" pentru cel care citeste.
Am avut ambitia sa raspund, rand pe rand, tuturor provocarilor cu cate un articol pe blog. Si, rand pe rand, s-au adunat 18 articole, intr-un adevarat tur de forta. A fost destul de dificil si obositor, epuizant, dar a fost frumos. Mai ca imi pare rau ca s-a terminat. De aceea, poate, astept cu nerabdare o editie viitoare a competitiei.
In primul rand, sper sa fi castigat experienta. Cat de multa experienta se poate. La premii nu ma astept; nu am intrat in atat de multe competitii de acest gen incat sa fiu un as in domeniu, mai ales ca sunt si asa destul de multi competitori care se lupta pentru a fi cat mai aproape de primele locuri. Important este sa fiu, pe cat posibil, pe o pozitie in clasament mai buna decat la editia precedenta, eventual cu un punctaj mai bun.
Din cele 18 articole au fost jurizate si notate deja 13 articole. Mai sunt inca 5 articole pentru care trebuie sa mai astept cateva zile bune pentru a vedea, rand pe rand, cum au fost apreciate si notate si aceste ultime cinci articole. Punctajele au fost si mai bune (inca nici unul nu a obtinut punctajul maxim posibil!), cat si mai putin stralucite. Depinde cat de bine au fost scrise.
Poate ca, dupa terminarea competitiei si desemnarea castigatorilor, voi transcrie si aici toate cele 18 articole. Sper sa fac asta si cu ocazia celorlalte competitii de acest gen. Poate asa voi vedea evolutia mea in domeniul competitiilor de blogging. Mai dureaza cam o saptamana pana se vor nota toate articolele scrise si, poate, inca cateva zile pentru definitivarea clasamentului final si desemnarea castigatorilor. Ce pot sa spun? Urati-mi succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Replici inteligente

 REPLICI INTELIGENTE Un student al timpului, de rară inteligență, Greșește-ntr-o bună zi și face o imprudență. Ocupă neinvitat, masa profeso...