miercuri, 26 aprilie 2017

Ingredientele naturale, aliatele tale pentru frumusețe

Sunt femeie! Sunt cocheta! Si vreau sa am intotdeauna un aspect placut si ingrijit. In primul rand din considerentul ca, respectandu-ma pe mine, ii respect si pe toti cei din jurul meu.
Nu numai ca vreau sa arat bine, ci vreau sa ma si simt bine. Sa am pielea, parul si unghiile curate, integre, fara pete sau leziuni, hidratate, fara exces de sebum, fara un aspect incarcat, parat, rupt. Sunt trecuta de prima tinerete, dar nu ma consider suficient de batrana ca sa arat ingrozitor de prost, sa am un aspect neingrijit, imbatranit inainte de vreme.
Desi nu sunt (multi)milionara, nu sunt suficient de saraca pentru ca sa nu imi permit sa imi iau produse de ingrijire. Nu neaparat produse de infrumusetare, mai mult produse de ingrijire, caci incep sa simt ca am nevoie de produse care sa imi protejeze pielea, parul si unghiile de agresiunile mediului exterior, care sa imi curete pielea, parul si unghiile, sa le ofere o hidratare si o hranire corespunzatoare varstei si nevoilor mele. De aceea pun accentul nu doar pe infrumusetare, ci mai ales pe calitatea ingredientelor produselor de ingrijire pe care le cumpar. De regula folosesc produse a caror calitate am constatat-o din proprie experienta, dar si produse a caror calitate a fost verificata de mai multi membri ai familiei. Astfel experientele se intrepatrund si se completeaza, asa ca reusesc in mare masura sa fac rost de produsele de infrumusetare care imi sunt cele mai potrivite.
Lumea începe să acorde din ce în ce mai multă atenție ingredientelor naturale din produsele pe care le folosește în mod frecvent și să descopere minunatele beneficii ale acestora în ritualurile de frumusețe. Incerc sa ma conformez si eu aceleiasi tendinte generale, fara sa am senzatia ca "tradez" marcile preferate de cosmetice.
Una dintre marcile mele preferate, preferinta transmisa din generatie in generatie, este reprezentata de gama de produse Farmec. Produsele Farmec le folosea din plin mama mea si sora ei mai mare si, curand, am inceput sa le folosesc si eu, avand incredere in calitatea acestor produse.
În cadrul gamei Farmec, specialiștii au creat o varietate mare de produse cosmetice dedicate tuturor vârstelor: formule de demachiere, creme pentru ten, mâini și corp, șervețele umede, șampoane și săpunuri.
Noua linie de produse are la bază ingrediente naturale ce asigură eficiența produselor, o absorbție rapidă și o foarte bună compatibilitate cu pielea. Formulele sunt ușoare, fără parabeni și cu parfumuri hipoalergenice. Este o gamă adaptată perfect necesităţilor unei familii.
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.
 Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, întâmpină primăvara cu lansarea a 27 de noi produse, cuprinse în 3 subgame destinate îngrijirii tenului, corpului şi părului. Fiecare dintre acestea conţine o serie complexă de produse, toate având la bază ingrediente naturale, cu eficienţă demonstrată.

“Farmec este un brand dedicat întregii familii, un brand de încredere, românesc, care a crescut împreună cu consumatorii săi, oferind mereu cele mai bune produse de îngrijire, la un raport corect calitate-preț. Noua linie de produse are la bază ingrediente naturale ce asigură eficiența produselor, o absorbție rapidă și o foarte bună compatibilitate cu pielea. Formulările sunt ușoare, fără parabeni și cu parfumuri hipoalergenice. Este o gamă adaptată perfect necesităţilor unei familii, iar prin intermediul acesteia ne dorim să fim prezenţi în casele cât mai multor români”, a declarat Ioana Borza, Director de Marketing al companiei Farmec.

Pentru îngrijirea tenului au fost create 3 categorii de produse, adaptate necesităţilor tuturor tipurilor de ten – normal, mixt şi uscat. Pentru persoanele cu tenul normal, Farmec a lansat Apa micelară şi Crema hidratantă cu extract de orhidee, care stimulează capacitatea celulelor de a reţine apa timp îndelungat, oferind o hidratare instantă şi restabilind echilibrul natural al pielii. Produsele pentru îngrijirea tenului mixt au la bază extractul de bambus şi includ Crema pete și pistrui şi Crema gel matifiantă, care reglează secreţia sebumului şi optimizează rezervele de apă.

Categoria de produse pentru tenul uscat se bazează pe beneficiile uleiului de argan și este formată din Demachiant pentru ochi şi buze, Demachiant 2 în 1 și Șerveţele demachiante, care îndepărtează rapid chiar şi machiajul rezistent la apă. Crema antirid previne apariţia şi adâncirea ridurilor, cu ajutorul vitaminei E care combate îmbătrânirea cutanată, iar Crema contur pentru ochi, care protejează conturul ochilor, conține Vitamina A și E, antioxidante naturale care contribuie la combaterea proceselor de îmbătrânire. În plus, Vitamina E protejează fibrele de colagen și elastină.

Pentru hidratarea şi catifelarea mâinilor, specialiştii Farmec au elaborat cremele cu 24% glicerină pentru o emoliere instantă a mâinilor, cremele cu dublă protecţie şi loţiunea pentru îngrijirea pielii uscate, precum şi cremele hidratante pentru piele non-grasă. De asemenea, sunt disponibile în 3 variante şi săpunurile ce combat uscarea mâinilor, create pe bază de flori de orhidee, glicerină şi ulei de bambus.

Noua subgamă de îngrijire a corpului include Crema cu ulei de argan, Crema pentru îngrijirea călcâielor cu ulei de bambus, Antiperspirantul pentru picioare şi Șerveţelele umede. Farmec a dezvoltat şi subgama de îngrijire a părului: Șamponul antimătreaţă cu extract de busuioc şi cimbrişor, Șamponul clasic, ce hidratează şi protejează firul de păr cu ajutorul extractului de urzică şi grâu şi Șamponul Activ+ pentru un păr suplu şi mătăsos, care, datorită uleiului de argan şi keratină, creşte rezistenţa firelor de păr. Alte două produse, Șamponul multivitamine cu extract de flori de orhidee, ghimbir, catină și provitamina B5, precum şi Șamponul energizant cu extract de bambus și 5 plante au fost create pentru suplimentarea aportului de vitamine şi energie a părului. În completarea acestei linii, vine şi Balsmul Activ+ cu ulei de argan şi keratină, care lasă părul mătăsos şi hrănit în profunzime.
Noile produse pot fi achiziţionate din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum și din magazinele Farmec din Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Brașov, Târgu-Mureș și Arad. De asemenea, acestea pot fi comandate pe www.farmec.ro.
Pentru ingrijirea tenului, am ales produsele pentru îngrijirea tenului mixt care au la bază extractul de bambus şi includ Crema pete și pistrui şi Crema gel matifiantă, care reglează secreţia sebumului şi optimizează rezervele de apă.Desigur folosesc si multe din produsele pentru ingrijirea pielii, mainilor, corpului si produsele pentru ingrijirea parului.
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.
Articol  scris pentru Spring SuperBlog 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 "Un barbat și o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani. Ei împartaseau totul și discutau despre orice. Nu aveau secrete unul fata d...