miercuri, 26 aprilie 2017

Ieși în evidență cu bijuteriile potrivite!

Sunt femeie! Sunt cocheta! Imi place sa fiu eleganta folosind trucuri simple si putin costisitoare. Un parfum fin, discret, delicat, Farduri discret aplicate, in culori naturale; sau fara farduri, doar putin ruj, dar cu un ten impecabil ingrijit. Mainile ingrijite la fel de impecabil, chiar fara oja, doar cu un lac transparent. Imbracaminte smpla, dar cu piese sofisticat si ingenios imbinate. Si neaparat accesorii: bijuterii, inele, cercei, brățări, pandantive, ceasuri...Si nu este neaparata nevoie sa cauti cine stie ce magazin de fite sau un brand extrem de scump si de sofisticat.


Magazinele Splend’or comercializează ceasuri și bijuterii de la branduri internaționale. De aceea, de fiecare dată când nu știi ce să-i cumperi cuiva cadou, vei găsi cu siguranță ceva potrivit la noi.
Magazinele Splend’or sunt prezente în majoritatea mall-urilor, existând peste 45 de magazine în toată țara. Destul de ușor de găsit, devin astfel un partener de încredere pentru fiecare.
În magazinul Splend’or găsești mereu bijuterii și ceasuri potrivite pentru orice ocazie. Prețurile sunt variate și în magazin există produse foarte accesibile pentru toate stilurile. Prețurile bijuteriilor încep de la 20 de lei.
 Majorica este un brand prestigios, de origine spaniolă. Stilul mediteranean se îmbină cu pasiunea și simplitatea, dând naștere unor bijuterii recunoscute la nivel internațional.
Ce as alege pentru mine? Probabil o combinatie de tipul:
- un inel Majorica clasic:
- un colier Majorica fancy.
Produsele mi se pare ca se asorteaza destul de bine, sunt create aproape in acelasi stil si se pot potrivi la o rochie de seara neagra, cu un decolteu destul de amplu.
De ce ma gandesc la aceasta combinatie? Tocmai in ideea ca, la un moment dat, as putea sa particip la o intalnire cu fostii prieteni si colegi de scoala, prieteni cu care am copilarit, cu care am crescut si care fac parte organic din viata mea. Acum suntem cu totii oameni maturi, trecuti oarecum de prima tinerete. Si nu ma pot prezenta oricum; tinuta trebuie sa se potriveasca unei femei in plina maturitate, fina, delicata, rafinata, educata... Tinuta trebuie sa se potriveasca starii de spirit de atunci, de oricand si dintotdeauna. Tinuta trebuie sa se potriveasca structurii mele fizice si sufletesti, sa reflecte respectul fata de propria-mi persoana si fata de cei din jurul meu, cat si fata de cei care nu mai sunt fizic printre noi, ci ne sunt alaturi doar prin spirit, privindu-ne de undeva dintr-o stea indepartata.
Sa tinem cont ca orice bijuterie nu merita sa fie purtata doar o data. Este prea valoroasa, fie si doar din punct de vedere sentimental, si incarcata puternic cu energia propriei noastre personalitati ca sa fie abandonata intr-o cutie ca si cand nu ar mai insemna nimic pentru noi. De aceea ar trebui sa poata fi purtata si in alte ocazii, similare sau diferite, cu alte tinute, fara ca acest lucru sa sfideze decenta si bunul gust.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 "Un barbat și o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani. Ei împartaseau totul și discutau despre orice. Nu aveau secrete unul fata d...