duminică, 9 octombrie 2022

Totul într-un singur loc

 Recunosc! Totul în jurul meu are nevoie de reparații capitale mai devreme sau mai târziu. Totul trebuie înlocuit cu ceva nou, mai bun, mai performant. Și când lași mai totul pe ultima sută de metri, când practic ești forțat să intri în acțiune, constați că ai o grămadă de treburi de făcut și o grămadă de probleme de rezolvat în extrem de puțin timp.

La un moment dat în viață ajungi la concluzia că nimeni nu-ți oferă informații și sfaturi pe tavă la infinit atunci când ai nevoie. Aparent așa este, totuși dacă cauți o soluție în acest sens găsești.

Să presupunem că ai de făcut schimbări în locuința personală. Multe și extrem de rapid: amenajări interioare, înlocuiri de instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare, tencuieli decorative,  Asta înseamnă extrem de multă alergătură pornind de la materiale până la lucrările propriu-zise. Ai nevoie de un depozit virtual de tipul Vindem-Ieftin.ro, care să-ți ofere totul de la materiale de construcții până la consultația de specialitate. În acest sens poți să vezi detalii pe site-ul unui depozit virtual de specialitate.

Un astfel de concept se poate dezvolta în sistem de franciză. Asta înseamnă că, în schimbul unei sume de bani plătită firmei de origine, poți obține informațiile și toată consultanța de specialitate de care ai nevoie pentru a incepe afacerea și a te dezvolta. Iar un astfel de depozit virtual este extrem de necesar și de util potențialilor clienți. Ca și client ai tot ce ai nevoie într-un singur loc, într-un singur depozit, fără a fi nevoie să te deplasezi la tot felul de furnizori de materiale. În plus, depozitul îți poate oferi toate materialele la un preț avantajos, căci este cel care negociază cu furnizorii pentru obținerea produselor la cel mai bun raport dintre calitate și preț. În plus beneficiezi de consultanță tehnică în ceea ce privește produsele necesare și pentru lucrarea în ansamblu. Toate materialele sunt livrate la domiciliul clientului dintr-un singur loc, ceea ce implică un cost redus de transport și un impact redus pe mediul înconjurător ca și poluare. 

Odată materialele ajunse la locul de destinație la momentul oportun, lucrarea poate începe. În plus, totul se furnizează exact la timp și în cantitățile necesare pentru ca lucrarea, odată începută, să continue cursiv, fără pauze lungi, inutile și păguboase. Consultația tehnică se oferă și în acest stadiu de desfășurare a lucrării.

O astfel de afacere se dezvoltă rapid. Ideal este să se creeze cât mai multe astfel de depozite virtuale în diverse locații, cât mai aproape de comunitățile de potențiali clienți, pentru ca livrarea să se facă cât mai rapid și pe distanțe cât se poate de scurte, cu avantaj de ambele părți. Asta înseamnă o dezvoltare logistică extrem de bine pusă la punct pentru ca totul să meargă bine.

De ce sunt necesare astfel de depozite virtuale? Pentru că în momentul actual se construiește extrem de mult. Și se construiește nu doar pornind totul de la zero, deși acest aspect nu este deloc de neglijat, ci se și amenajează extrem de mult construcțiile deja existente și care se pretează a fi reparate, restaurate, îmbunătățite. Iar o clădire se poare amenaja și reamenaja chiar de mai multe ori în decursul existenței sale.

Uneori se spune că mai bine demolezi o clădire veche și uzată și o reconstruiești de la zero cu costuri sensibil mei reduse. Adevărat dar doar în anumite cazuri: clădiri extrem de vechi și uzate, care nu se mai pot repara, clădiri ce nu mai pot fi adaptate cerințelor actuale ... În mod normal, atâta timp cât este posibil, refaci o clădire și o reamenajezi ori de câte ori se impune, cu pași mici și costuri reduse. Și nu este vorba de o singură clădire ci de orașe întregi. Refaci clădirea pentru a fi mai eficientă și mai confortabilă și pentru a corespunde mai bine noilor necesități.

Ca și client prefer să colaborez cu un astfel de depozit: îmi rezolv treaba mai repede, mai eficient, mai ieftin și cu consultanță de specialitate. Și sunt sigur că am suportul potrivit pentru ceea ce am de făcut la un moment dat în viață. Ca și antreprenor, sunt conștientă că o astfel de afacere este extrem de avantajoasă și de profitabilă atât pentru clienții mei cât și pentru mine. Pentru că, de ce să nu recunoaștem, tot timpul vor exista potențiali clienți pentru o astfel de afacere în domeniul construcțiilor de locuințe, hale industriale, clădiri de birouri, complexe comerciale sau sportive... Și lista poate continua., căci domeniul construcțiilor este un sector extrem de dinamic, în continuă dezvoltare. Și dezvoltarea unei rețele de depozite din domeniul construcțiilor se poate extinde atât în țară cât și oriunde în lume, oriunde este nevoie să se construiască ceva rapid și eficient. Și este nevoie mereu de construcții într-o lume în permanentă dezvoltare, cu o populație în continuă creștere și cu nevoi din ce în ce mai mari și mai diverse.

Articol scris pentru SuperBlog 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 ‒ Bună ziua, babă Leană! ‒ Ia, mănânc un pic de slană. ‒ Mătuşico, bre, eşti surdă? ‒ Nu doar slană, ci şi urdă. ‒ Câţi ani ai, cât ai etat...