duminică, 30 octombrie 2022

O bijuterie specială pentru un prieten special

Prietenia noastră este unică și extrem de specială. Suntem ca două suflete pereche sau ca un suflet care este găzduit de două trupuri diferite ce se caută reciproc pentru a fi mereu împreună. Ne leagă atât de multe chiar și atunci când suntem departe unul de celălalt, ceea ce face ca până și depărtarea să ne apropie.
Două suflete pereche au nevoie de bijuterii-pereche ca de o punte de legătură. Bijuterii oferite din suflet, cadouri vii care să transmită mesaje de iubire în zile aniversare.
Ce mare bucurie ar putea să facă un cadou sub formă de brățări inteligente care să „încătușeze” brațele cu atâta iubire cât poate oferi un suflet îndrăgostit și care să poată oferi în orice clipă mesajul lor de dragoste pentru persoana iubită. Ce mare bucurie ar putea să facă un colier inteligent cu perle naturale, ca un șirag de lacrimi ale mării izvorâte din cochilii de scoici intre care se rătăcește, stingher, un fir de nisip ce se transformă într-o splendidă perlă. Și ce mare bucurie ar fi dacă pe degetul subțire al persoanei iubite s-ar strecura unul dintre acele inele inteligente care să-i transmită iar și iar mesajul său de dragoste.


  Erau vremuri când a oferi bijuterii inteligente era un vis aproape de neîndeplinit. Singurul mesaj transmis era legat de simbolistica legată de obiectul oferit. Atât și nimic mai mult... Totul ținea de imaginația celui care îl citea.
Acum, în era tehnologiei inteligente, totul se schimbă. Bijuteriile cu stocare inteligentă sunt adevărate punți între suflete, care pot trimite mesaje de la o persoană la alta. Încărcată cu un mesaj de suflet ce poate fi citit ușor și repetat cu ajutorul unui telefon ce are aplicația potrivită, poate crea o bucurie imensă în sufletul persoanei care îl primește ori de câte ori citește sau ascultă mesajul. Astfel se realizează o punte de comunicare între cel care oferă și cel care primește, ori de câte ori se simte nevoia unei apropieri între cele două persoane. Mesajul poate fi schimbat oricând, în funcție de starea de spirit a celui ce îl transmite. Efectul este mai intens și absolut special atât prin faptul că bijuteriile sunt unice, putând fi personalizate pentru fiecare cuplu în parte cât și prin faptul că îmbină arta cu tehnologia, fiind potrivite și pentru persoanele pasionate de domeniul IT.
Combinația aceasta între arta bijuteriilor și domeniul tehnologiei IT face ca orice bijuterie inteligentă să devină ceva viu, dinamic, care face parte din viața unui cuplu care interacționează prin intermediul lor.
Prietenia noastră este unică și extrem de specială. Suntem ca două suflete pereche sau ca un suflet care este găzduit de două trupuri diferite ce se caută reciproc pentru a fi mereu împreună. Ne leagă atât de multe chiar și atunci când suntem departe unul de celălalt, ceea ce face ca până și depărtarea să ne apropie. Acum ne leagă ceva mai mult, mai frumos, mai special: una sau mai multe bijuterii inteligente pe care ni le putem oferi oricând împreună cu mesajele de iubire pornite din suflet. Ceva viu, dinamic, fascinant, care întărește legătura dintre noi și ne apropie din ce în ce mai mult. Este ca și cum am fi mereu alături chiar și atunci când suntem departe unul de celălalt. Este ceva ce alină dorul de cel care momentan nu este alături fizic, dar care sufletește ne poate fi alături prin ceea ce ne transmite mereu, iar... și iar... și iar...
Voi cei ce vă iubiți! Nu uitați să vă impărtășiți iubirea prin daruri însoțite de vorbe dulci și frumoase izvorâte din suflet. Penru că acum acest lucru este posibil. Pe deplin posibil.
Articol scris pentru SuperBlog 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  JANE EYRE de Charlotte BRONT Ë. Jane Eyre este un roman al scriitoarei engleze Charlotte Bront ë. A fost publicată pe 16 octombrie 1847, d...