duminică, 23 octombrie 2022

Cadou pentru tenul meu în sezonul rece

 Bună să-ți fie inima, draga mea! Sunt BFF-ul tău în fiecare clipă a vieții tale. Da, sunt pielea ta, cea de care adesea aproape că uiți că exist. Deși... trebuie să recunoaștem amândouă că sunt prima care iau contact cu mediul care te înconjoară, apărându-te în fiecare clipă de tot ceea ce ți-ar putea face rău. Căldura? Frigul? Umiditatea? Microbii? Nu contează pentru tine atâta timp cât eu te pot proteja, cu prețul sănătății și integrității mele. Însă contează pentru mine, pentru că orice atac asupra mea se poate lăsa cu urmări, unele chiar grave.

 Știi foarte bine că protejarea pielii în sezonul rece este esențială, pentru că o piele protejată te protejează și ea din plin la rândul ei, Primul pas pentru îngrijirea tenului, în orice moment și pe orice vreme, presupune curățarea acestuia, fie cu o apă micelară Refresh me nicely!, fie cu o cremă de curățare. Se poate folosi fie o cremă intens hidratantă My BFF sau un ser de hidratare Bliss for my face!, fie o cremă antirid Hey, young lady! după o anumită vârstă, atât creme de zi cât și creme de seară dacă avem la îndemână acest lucru. Cu siguranță că gama produselor Allurene cuprinde toate aceste tipuri de creme. Dacă suntem machiați în prealabil putem folosi cu siguranță un lapte demachiant Uncover my beauty! care înlătură profund toate urmele machiajului de peste zi.

O idee preconcepută ar fi că o cremă antirid se folosește în principiu cam după 40 de ani. Parțial adevărat, căci atunci ridurile încep să devină tot mai vizibile. Dar procesul producerii lor începe cu mult mai devreme, ca atare protejarea tenului în acest sens trebuie să înceapă treptat cu mult mai devreme, chiar de pe la 20-25 de ani.

 Evident că pentru zona din jurul ochilor, cu pielea mult mai subțire și mai sensibilă, nu pot fi folosite cremele destinate restului tenului ci crema de contur pentru ochi ”Open My Eyes!”  la fel de delicată ca și tegumentul căruia îi este destinată

Trebuie să înțelegi că frumusețea ta este dată de frumusețea mea. Trebuie să înțelegi de asemenea că sănătatea mea îți influențează și îți reflectă sănătatea întregului organism. Dacă la tinerețe se poate spune că organismul își poate rezolva aproape toate problemele de unul singur, pe măsură ce trec anii trebuie ajutat să își mențină sănătatea, bunăstarea și, de ce nu?, tinerețea pentru cât mai mult timp.

Evident trebuie să facem o echipă puternică pentru ca amândoi să trecem cu bine peste vicisitudinile vremii și să ne ajutăm reciproc, unindu-ne forțele și completându-ne reciproc modul de acțiune al fiecăruia dintre noi. Avem tot ajutorul din lume în produsele cosmetice eficiente și de foarte bună calitate care, folosite înteligent, la locul și în momentul potrivit, pot face minuni și chiar pot da înapoi anii biologici pentru a reda tinerețea pielii. 

Dacă reușim acest lucru, ne putem declara mulțumiți!

Articol scris pentru SuperBlog 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  HAMLET DE William SHAKESPEARE Tragedia lui Hamlet, Prinț al Danemarcei, adesea scurtată la Hamlet este o tragedie scrisă de William Shakes...