marți, 17 noiembrie 2020

Now It's Easy to BeKid

 Când eram bebeluș, era destul de dificil, într-o oarecare măsură, să mi se asigure de către părinți tot ceea ce-mi era absolut necesar. Nu vorbesc neapărat de articole de îmbrăcăminte, mobilier sau jucării, ci mai ales scutece, alimente sau cosmetice. Nici vorbe de scutece de unică folosinșă (clasicul de acum Pampers): scutecele erau bucăți de pânză din bumbac care se spălau și răs-spălau, se fierbeau, se călcau și se refoloseau până la uzura completă. Nici vorbă de produse alimentare tipizate industrial, totul era abia la început și se găsea destul de greu; hrana se prepara în bucătărie din resursele existente în acel moment.

Între timp, au început să apară magazine specializate în articole pentru copii. Iar apogeul, cel puțin până acum, a fost atins atunci când au apărut și s-au dezvoltat magazinele virtuale de profil.

Avantajele acestor magazine sunt multiple:

  • În ele se pot găsi articole diverse, într-o mare diversitate și adesea la prețuri extrem de convenabile. 
  • Poți lua tot ceea ce îți trebuie dintr-un singur loc, adesea cu discounturi substanțiale, cel mai frecvent transportul fiind gratuit atunci când comanda depășește o anumită valoare.
  • Poți consulta o listă lungă de oferte din fiecare categorie, din care îți poți alege produsele potrivite situației în care te afli. De pildă, consultând lista cu pătuțuri pentru copii de pe site-ul BeKid poți alege produsul preferat (unul dintre aceste produse ar putea fi, de pildă, pătuțurile pentru copii produse de Arti.
  • Poți pune în coșul virtual absolut toate produsele de care ai nevoie la un moment dat, poți face comanda și o poți primi într-un singur transport. Poți reveni oricând cu o nouă comandă, pe care o poți face cu mult mai ușor ca prima dată, fiind familiarizat cu site-ul.
  • Sunt magazine online care reușesc să-și fidelizeze clienții cu puncte de fidelitate sau vouchere care pot fi folosite la o nouă comandă.
Personal aș opta oricând să fac cumpărăturile pe un asemenea magazin, mai ales când sunt la ananghie. Cu siguranță aș scoate-o la capăt cu cumpărăturile.
Articol scris pentru SuperBlog 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  21 de lucruri pe care nu le știai despre România: 1. Aproximativ o treime din Munții Carpați se află în România, oferind peisaje uimitoare...