joi, 19 noiembrie 2020

Frumusețea clasică. Mereu actuală

 Frumuseţea clasică nu are nevoie de accesorii. Mai bine spus, frumuseţea clasică îşi are deja accesoriile sale:

  • Ochii luminoşi, limpezi, cu privirea luminoasă, directă şi sinceră
  • Trăsăturile proporţionale ale feţei, corpului şi mişcărilor sale
  • Frumuseţea de necontestat a pielii
Dintre aceste elemente, cel mai inteligent se poate acţiona asupra pielii, pentru a o menţine în stare perfectă şi de a emana sănătate şi frumuseţe.

Dacă aş încerca să-mi întreţin pielea cu brio pentru a-mi face cinste în societate, cu siguranţă aş folosi produse din gama Gerovital H3 Classic, gamă de cosmetice bazată pe formula terapeutică creată de Ana Aslan, un produs 100% românesc. 
Având un ten relativ uscat, matur și cu tendință mare spre deshidratare, mai ales în condiții de mediu mai puțin prielnice, aș folosi Crema Intensiv Hidratantă Gerovital H3 Classic. Și asta tocmai pentru că adesea simt deshidratarea ca pe o strângere puternică a pielii, cu senzație de usturime la orice atingere. Rehidratarea puternică, intensă dată de aplicarea unei creme intens hidratante ușurează în scurt timp simptomele neplăcute date de uscarea pielii. 
Cremele potrivite sunt tocmai acelea adaptate fiecărei etape de vârstă, în raport cu diferitele etape de evoluție a structurii tegumentare și cu necesitâțile pielii în nutriție, hidratare, purificare. Iar gama Gerovital, ca orice brand care se respectă, adaptează fiecare produs la necesitățile pielii în raport cu vârsta.
Articol scris pentru SuperBlog 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  JANE EYRE de Charlotte BRONT Ë. Jane Eyre este un roman al scriitoarei engleze Charlotte Bront ë. A fost publicată pe 16 octombrie 1847, d...