marți, 10 noiembrie 2020

Frisomat – spațiul ideal pentru afacerea mea

 În ultimii câțiva ani am asigurat asistența medicală la Centrul sportiv și de agrement „Moldova Roman, partea de ștrand, adică secțiunea de piscine. La început am fost reticentă, apoi mi-a plăcut. Nu este singurul centru de agrement, mai există în oraș un bazin de înot și o sală polivalentă.

Din păcate în orașul mic de provincie nu există prea multe spații unde îți poți petrece timpul liber. Desigur, vara este mai ușor. Ștrandul și parcul municipal poate prelua o mare parte din populația dornică de relaxare. În plus sunt în curs de amenajare încă două parcuri mai mici, care pot deservi populația din zonele respective.

Și totuși ar lipsi ceva: o sală de sport sau un complex sportiv. Un loc unde oricine poate face mișcare în voie. Și un loc sau mai multe unde să se facă pregătirea sportivilor de performanță, cel puțin în faza de copii și juniori.

Nu este complicat. Este nevoie de un proiect de hală metalică, care poate fi realizat cu brio de firma Frisomat. Avantajul principal este că firma este din Piatra Neamț, foarte aproape de Roman. Deci costuri minime cu transportul direct din start.

Frisomat România este printre puținele companii de construcție din România care acoperă întregul ciclu constructiv.1.- Proiectează, 2.- Produce, 3.- Livrează și 4.- Construiește/Montează hale metalice. Din start, dacă aceeași firmă realizează lucrarea cap-coadă prețul final va fi sensibil mai redus.

Construcțiile prefabricate din oțel laminat la rece (profile ușoare) utilizează cu 30% mai puțin oțel comparativ cu halele metalice realizate din oțel laminat la cald (profile grele), fiind, cu toate acestea, solide și durabile. Ca atare scade costul transportului fără a diminua calitatea și durabilitatea construcției finale.

De ce aș alege sistemul Frisomat? Iată de ceȘ


Avantajele sistemului constructiv Frisomat – hale metalice prefabricate din oțel profilat la rece:

1. Opțiuni nelimitate – Posibilități nelimitate de personalizare, însă standardizate. Fiind un sistem constructiv modular, posibilitățile de îmbinare sunt diverse, acoperind o gamă foarte largă de nevoi.

2. Economie de timp și bani – Elementele constructive fiind ușoare, însă foarte rezistente, se economisește la transport (cost/tona transportată), la montaj (nu necesită utilaje grele de manipulare & rapiditate la asamblare), timp scurt de realizare a întregului proiect (clientul începe mai repede amortizarea cheltuielilor, față de construcțiile clasice).

3.  Soluție completă – Hala metalică este proiectată, produsă, transportată și montată de către Frisomat. În acest fel, partenerii beneficiază de expertiza Frisomat în toate etapele constructive. Se pot integra foarte multe opționale: uși mari de acces, luminatoare, copertine și console, mezzanine, poduri rulante, fațade vitrate, trape de fum etc.

4. Fiabilitate și durabilitate – Materialele și montajul de calitate asigură eliminarea și/sau reducerea costurilor de mentenanță pe toată durata de utilizare/hală metalică. Se utilizează oțel de foarte bună calitate (S390 sau S 550), la grosime optimă, se aplică strat protector anticoroziv de Zn 275 g/mp cu +10% toleranță, pereții se realizează din tablă de 0,5-0,6 mm grosime sau panouri SW termoizolante de bună calitate.

Valorile Frisomat sunt:

1.  Inovație: soluții optimizate pentru fiecare proiect

2. Partener de încredere: materiale certificate, asigurarea trasabilității, responsabilitate pentru fiecare etapă de proiect și orientare spre nevoile clientului.

3. Sustenabilitate: 50% din energia consumată la producția materialelor provine de la panouri solare, proiectăm halele, minimizând pierderile, reciclăm deșeurile.


 Odată construcția terminată, partea cea mai grea a proiectului unei afaceri de succes s-a terminat. Restul se face ca de la sine.

Articol scris pentru SuperBlog 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Hamlet de William Shakespeare Teme Imposibilitatea certitudinii Ceea ce îl separă pe Hamlet de alte piese de răzbunare (și poate de fiecar...