joi, 29 octombrie 2020

Cum aleg husa și folia perfecte pentru telefonul meu?

 Cu ani în urmă nici nu bănuiam să trec de la telefonul fix la telefonul mobil. Şi nici acces la internet. Şi, colac peste pupăză, mai aveam parte și de doi părinți ceva mai reticenți la nou și la schimbare. Până la un punct.Telefonul este foarte performant. Implicit și costă 

Prima decizie radicală a fost cea luată de achiziționarea unui calculator și conectarea acestuia la internet. Nu aveam mai deloc habar de cum se lucrează online, dar informarea profesională pe calea clasică devenise din ce în ce mai nesatisfăcătoare, privind dintr-un anumit punct de vedere, cel al vitezei de informare și comunicare. Curând m-am convins că informarea și comunicarea online mă poate scoare, la nevoie, din enorm de multe încurcături.

Al doilea salt spre „modernizare” a fost trecerea spre telefonia mobilă. Aici a fost nevoie de ceva mai multă muncă de lămurire. Dar a meritat. Am început cu un telefon simplu, atât eu cât și părinții mei. Și un abonament modest. Dar a prins cumplit de bine, căci valurile vieții ne-a dus spre situații în care era nevoie de foarte multă comunicare de la distanță. De la un simplu telefon mobil am ajuns la un smartphone, cel de acum, cel mai recent, fiind unul extrem de performant în momentul achiziționării. Dar și destul de scump. Si extrem de folosit, din ce în ce mai folosit.

Să pornim de la două idei de bază...

  1. Telefonul este extrem de performant, implicit și destul de scump. Așa că achiziționarea telefonului, plus abonamentul corespunzător, a implicat cumpărarea telefonului în rate. Rate pe care, se pare, le plătesc și acum.
  2. Abonamentul, extrem de ofertant, a trebuit să fie adaptat nevoilor mele de comunicare și informare, care cresc din ce în ce mai mult. Pot spune că acum telefonul aproape că funcționează non-stop pe partea de internet timp de ore în șir zi de zi.
Faptul că folosesc timp îndelungat un telefon extrem de bun și scump implică și o grijă pentru protecția sa contra loviturilor accidentale. Acest lucru este asigurat de o husă și o folie de protecție de o extrem de bună calitate. Acest fapt implică alegerea acestora dintr-un magazin specializat al unui brand extrem de puternic așa cum ar putea fi magazinul BrandGSM.ro.

Care ar fi argumentele pro?

 În cazul husei pentru telefon

  1. Husa trebuie să fie suficient de rezistentă, chiar antișoc, pentru a proteja telefonul de „agresiuni”: lovituri, zgârieturi, variații de temperatură, umezeală, „agresiuni” inevitabile atunci când telefonul este purtat peste tot cu mine și folosit timp îndelungat în orice condiții, orice poziții, orice mediu înconjurător.
  2. Husa pentru telefon ar trebui să nu fie „agresivă” nici pentru mâna mea. De aceea ar trebui să fie suficient de fină, netedă, fără ascuțișuri și denivelări.

 În cazul foliilor de protecție


  1. Folia ar trebui să acopere întreg ecranul și să aibă marginile rotunjite, pentru o protecție mai bună.
  2. Folia ar putea fi privacy, pentru o mai bună protecție față de priviri indiscrete.

De ce aș alege un produs brand în loc de unul non-brand?
  1. Deși prețul poate fi mai mare, calitatea este substanțial superioară, așa că raportul preț/calitate este net favorabil unui produs brand. Orice brand, orice firmă care se respectă, nu face rabat de la calitate, pentru că doar așa își poate menține o poziție cât mai bună pe piață.
  2. Un magazin specializat în branduri de calitate va ști și va reuși să-și mențină poziția și clientela tocmai prin produse cât mai bune calitativ, cât mai variate, cât mai bogate în produse noi, tot mai performante.
  3. Un magazin specializat în branduri va ști și va reuși să-și mențină clienții fideli prin oferte variate, perfect adaptate nevoilor acestora, dar și prin bonusuri de fidelitate.
  4. Un magazin specializat în branduri va oferi clienților săi încredere în produsele oferite dar și încredere în sine.
  5. Un magazin „de firmă” va reuși să impună trenduri de calitate, de performanță, de eleganță, de stil.
Articol scris pentru SuperBlog 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Veronica Micle Lumea mare și pustie înaintea mea se-ntinde,  Nici cu ochii, nici cu mintea nu încerc a o cuprinde; Și-n ist haos fără marg...