marți, 13 octombrie 2020

Un Black Friday cu de toate și cu multă sănătate

  Astăzi am fost nevoită să cumpăr o pungă de medicamente. O pungă destul de mărișoară și de plină. Și nu a fost vorba de toate medicamentele care se consumă în casa noastră, unde, din fericire, suntem doar doi: eu și tatăl meu. Medicamentele au fost doar o parte dintre medicamentele pe care le consum doar eu zilnic, dar am cheltuit pe ele aproape 200 de lei. Din fericire nu am cumpărat doar un produs, pe care îl cumpăr, ce-i drept, la promoție, în cantitate ceva mai mare, cam de duă ori pe an. Dar atunci cu siguranță cheltuiala este substanțial mai mare. Dar dacă mă gândesc că și tata este consumator zilnic de medicamente, cu siguranță suma cheltuită la farmacie se ridică la valori mult mai mari. Plus că periodic se poate întâmpla să ai nevoie de produse farmaceutice ocazional, pentru rezolvarea unor probleme temporare de sănătate.

 Și atunci mă gândesc cum ar fi dacă aș fi clientul unei farmacii care să-mi ofere discounturi pentru cât mai multe produse. Și dacă aș putea comanda și online ar fi mai mult decât perfect: ar fi ideal.
Deja să presupunem că am găsit această Farmacie la Preț Mic... Și să presupunem că aș încerca să cumpăr tot ceea ce mi-ar trebui, sau cât mai mult dintre aceste produse mai mult sau mai puțin necesare la un preț promoțional, cu un discount cât mai mare. La ce mi-aș dori să obțin aceste discounturi?
 

 Într-un Black Friday la Farmacia la Preț mic  mi-aș dori un discount la gama Proenzi ArtroStop Rapid, produs de care tatăl meu ar avea nevoie din plin, având probleme serioase cu genunchii. Și dacă mă gândesc că și gleznele mele au fost extrem de solicitate și traumatizate, probabil că ar avea nevoie curând de ajutor și ele.
 Mi-ar prinde bine un discount la gama NeuroOptimizer sau la orice produs cu acțiune în acest sens. Am o activitate predominant intelectuală, iar creierul meu, suprasolicitat atât în activitatea profesională cât și pentru satisfacerea unor hobby-uri, ar avea nevoie din plin de un ajutor din afară, mai bine spus de un impuls pentru a avea o activitate mai intensă și de mai lungă durată.


Mi-ar prinde bine discounturi la toate gamele de vitamine și minerale. Sunt perioade de timp mai lungi sau mai scurte, când am nevoie de suplimente alimentare cu vitamine și minerale, fie datorită unui necesar sporit, fie din cauza unei alimentații mai mult sau mai puțin dezechilibrate, caz în care aportul nutritiv poate fi scăzut, mult prea scăzut pentru nevoile mele.
Cu siguranță că aș avea nevoie, la un moment dat, de discounturi la diverse produse. Și de multe ori beneficiez de ele, căci nu scap nici o ocazie de care aș avea nevoie. Dar asta nu mă oprește să mi le doresc, să visez la asemenea discounturi.
Articol scris pentru SuperBlog 2020



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Veronica Micle Lumea mare și pustie înaintea mea se-ntinde,  Nici cu ochii, nici cu mintea nu încerc a o cuprinde; Și-n ist haos fără marg...