miercuri, 20 octombrie 2021

Tips & tricks esențiale despre bijuteriile cumpărate online

 Fiecare femeie este, în felul său, o bijuterie unică. Elegantă și versatilă, se pliază oricând, oricum și oriunde pe orice rol asumat spontan sau elaborat. Deși este una și aceeași, pare mereu altă persoană în ochii celor care o privesc și o admiră.

Orice transformare spectaculoasă se face cu puțin ajutor. Uneori doar puțin, foarte puțin ajutor. Machiajul și vestimentația sunt cele mai la îndemână ajutoare într-ale transformării. Până și cel mai mic accesoriu poate crea un efect spectaculos asupra transformării de imagine. Și nu numai...

Cele mai frumoase și de efect accesorii sunt bijuteriile din metale prețioase asociate adesea cu pietre prețioase și semiprețioase. În acest sens, bijuteriile din argint se pretează excelent la asocierea de pietre prețioase șlefuite diferit și montate singure sau în combinații diverse. Argintul pune în valoare, prin contrastul de culoare, strălucirea și nuanțele de culoare ale cristalelor, accentuându-le.

Mulți dintre noi preferă să cumpere bijuteriile direct din magazinele fizice, tocmai pentru că pot fi probate direct, atât ca dimensiune cât și ca asortare la culoarea pielii sau a vestimentației. În ultimul timp însă achiziționarea bijuteriilor se poate face și online.Avantajul? Pot veni rapid, extrem de rapid, chiar din magazinele aflate, fizic, la distanțe mult prea mari pentru a putea fi vizitate direct, mai ales atunci când timpul ne presează. În plus, bijuteria poate fi ambalată direct ca un cadou surpriză oferit persoanei dragi.

Cumpărarea online a inelelor de argint poate părea riscantă dacă ne gândim că inelul nu poate fi probat înainte de a fi cumpărat. Și totuși dezavantajul se poate transforma în avantaj. Să ne gândim că de multe ori inelele sunt produse, prezentate și vândute în diverse dimensiuni, astfel că diferența dintre inel și deget se reduce simțitor dacă alegem mărimea necesară. În plus, se poate ține cont că inelul se poate purta pe oricare dintre degete, adaptându-se la dimensiunea degetului. Și mai mult încă... inelul poate fi modificat la orice atelier de bijuterii pentru a se ajusta dimensiunea acestuia la dimensiunea degetului pe care se vrea a fi purtat.

Și dacă la inelele de argint se adaugă o pereche de cercei și un colier din argint cu același design, se poate oferi un set complex și complet de bijuterii care pot fi purtate atât separat cât și împreună. Cu cât mai multe seturi și mai complexe, cu atât mai multe variante de combinare a bijuteriilor între ele si de asortare a acestora la vestimentație.

Articol scris pentru SuperBlog 2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 "Un barbat și o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani. Ei împartaseau totul și discutau despre orice. Nu aveau secrete unul fata d...