vineri, 1 octombrie 2021

Sursa mea de inspiraţie ... în fiecare zi

 Deși nu cred 100% in zodii, zodiace și horoscopuri de orice fel ar fi, se pare că, pe undeva, aș putea fi un reprezentant tipic, conform descrierii, al zodiei mele din zodiacul european. Relativ independentă și nonconformistă, de multe ori fac (doar) ce vreau sau, in orice caz, (doar) dacă sunt relativ convinsă că vreau și pot cât de cât să fac acel lucru care mi s-ar cere sau ar cam trebui să-l fac. Tot relativ de multe ori încerc, pe cât se poate, să fiu cu un pas înaintea celorlalți, înaintea lucrurilor sau a situațiilor în care aș putea fi pusă, anticipând situațiile pentru a evita eventualele neplăceri. Și poate tocmai de aceea gândesc și acționez de cele mai multe ori conform unei așa zise inspirații de moment. Și de multe ori atitudinea asta mi-a prins bine, în ideea că de multe ori primul impuls m-a dus la soluția cea mai bună în momentul respectiv, iar dacă stăteam ceva mai mult să gândesc și să analizez situația riscam să greșesc și să iau o decizie departe de cea corectă sau cea mai potrivită momentului.

Care ar putea fi sursa mea de inspirație? În primul rând observația asupra a tot ce mă înconjoară: lucruri, fenomene, situații, oamenii și reacțiile lor spontane sau gândite. Următorul pas al inspirației ar fi intuiția, socotită ca și un simț suplimentar.

Tot intuiția sau mai bine spus inspirația de moment mă determină să aleg cum apar în fața celor din jurul meu, mergând de la vestimentație, machiaj și coafură și până la atitudinea luată la modul general. ca sumă a tuturor detaliilor mai mari sau mai mici. Bineînțeles că am câteva criterii proprii, aproape bătute-n cuie în ceea ce privește alegerea articolelor cumpărate și ulterior folosite, dar merg foarte mult și pe inspirația de moment,

Dacă cu ani în urmă îmi procuram elementele de vestimentație și cosmeticele, implicit articolele de machiaj, din magazinele clasice, fizice, în ultimul timp am început să mă axez pe magazinele online, în completarea magazinelor fizice, în ceea ce privește tot ce poate fi legat de shopping. Și asta pentru câteva avantaje nete ale magazinelor online: comoditatea, aprovizionarea mult mai bună și, ca un cumul, rapiditatea de procurare a tuturor articolelor de care aș avea nevoie.

Să luăm un exemplu: ținuta. Ținuta de zi cu zi sau ținuta de ocazie. O putem procura colindând prin magazinele fizice, cu avantajul că putem proba la fața locului toate articolele, Dar adesea această activitate este cronofagă, adică „mănâncă” destul de mult timp. Și de multe ori chiar că nu dispunem de suficient timp la dispoziție. Dar un magazin online cum ar fi https://answear.ro/ reușește să ne scoată din impas cu peste 400 de mărci de top, mii de produse și multe ocazii la modă.

Pentru o ținută de zi cu zi putem alege o fustă din denim din categoria https://answear.ro/h/fuste-jeans.html la care putem asorta orice articol mai puțin pretențios, pentru o ținută ușoară, comodă, fiabilă, relativ puțin costisitoare. Iar dacă accesorizăm ținuta cu ceva de efect, ne putem transforma destul de spectaculos pentru a putea merge rapid într-un cadru ce ar putea cere o ținută mai de ocazie.

Iar dacă din start optăm pentru o ținută de ocazie putem alege o rochie din categoria https://answear.ro/h/rochii-calvin-klein.html, asortând toate accesoriile corespunzătoare pentru a ajunge la o ținută elegantă.

Oricare dintre noi putem face un exercițiu de imaginație pentru a alcătui ținuta adecvată pentru orice împrejurare, Nimic mai simplu dacă ai  la dispoziție un supermagazin atât de bine aprovizionat.

Articol scris pentru SuperBlog 2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 "Un barbat și o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani. Ei împartaseau totul și discutau despre orice. Nu aveau secrete unul fata d...