luni, 18 noiembrie 2019

Supravieţuire în sezonul rece

E toamnă, chiar dacă vremea ne-a păcălit până acum, făcându-ne să trăim ca într-o lungă, poate mult prea lungă „vară indiană”. Căldura aproape că a păcălit până și vegetația, care aproape-aproape a crezut că vine primăvara. Din fericire cursul vremii a revenit la realitatea dictată de toamnă.
Odată cu temperatura scăzută și umezeala ce pătrunde până la oase apar și problemele. Organismul trebuie să se adapteze la condițiile noi de mediu si să reziste la atacul virușilor. Și trebuie ajutat prin adaptarea stilului de viață la noile condiții.
Pentru a lupta cu virușii, organismul trebuie să-și întărească sistemul imunitar. Un regim bogat în proteine, vitamine și minerale rezolvă problema în cea mai mare măsură. O alimentație echilibrată este esențială și, adesea, suficientă.
Nici pielea nu este scutită de agresiunea mediului extern. Pielea, mai ales cea expusă mediului extern, are tendința la uscare, deshidratare, crăpare, ridare. De aceea are nevoie de hrănire și protecție.
Desigur că hrănirea și hidratarea corectă a întregului organism își are rolul său. Dar un rol și mai mare îl are folosirea produselor cosmetice aplicate direct pe piele.
Produsele din gama Gerovital Plant invocă puterea naturii pentru a proteja și înfrumuseța tenul chiar în condițiile mai puțin prietenoase ale anotimpului rece. Produs 100% românesc, conținând ingrediente de origine naturală, curăță, hidratează și oxigenează tenul prin intermediul complexului Poliplant Microbiom Protect.
Cu ajutorul unei creme intensiv hidratante se pot rezolva problemele legate de o piele cu tendință de uscare și care se usucă și mai mult în condițiile unui mediu extern rece, relativ uscat și în condiții de vânt intens care accentuează și mai mult senzația de frig și uscăciune la nivelul pielii aflate în contact direct cu exteriorul. Iar o cremă regenerare avansată va ajuta la regenerarea și repararea unui ten care deja a intrat într-un proces de degradare la acțiunea nocivă a factorilor externi.
Desigur, produsele din gama Gerovital Plant permit adaptarea tratamentului cosmetic la orice persoană. Tradiția și modernitatea se întrepătrund în crearea unei game largi de produse naturale, de foarte bună calitate, adaptabile la orice tip de ten, supus unei game largi de agresiuni externe și interne, permițând întreținerea pielii în cele mai bune condiții.
Articol scris pentru SuperBlog 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Bun venit în secolul 21🤘😁😁😁😁!!!!! Aici sexul este gratis iar dragostea a devenit un buzunar plin de facturi. Unde să-ți pierzi telefo...