marți, 12 noiembrie 2019

Accesoriile potrivite momentului

Nu sunt persoana snobă care să alerge după produsele de firmă „ultimul răcnet”. Dar uneori simt nevoia să improvizez, ajustând ținuta de zi cu zi cu diverse accesorii simple dar de efect și cu utilitate practică.
Una dintre situațiile în care aș putea avea nevoie de accesorii ar fi nevoia de a aranja părul în așa fel încât să stea suficient de bine încât să nu mă deranjeze acoperindu-mi privirea. Cu accesorii de păr de tipul clamelor, bentițelor, acelor de păr, orice șuviță rebelă de pe frunte își poate regăsi locul cuminte lângă celelalte fire de păr lipite de creștet și tâmple. Și ar fi binevenite în cazul unui păr suficient de lung încât să poată fi răvășit și de cea mai ușoară pală de vânt.
 Esarfa cu flori aplicate, gri Ca să nu mai vorbim de eșarfe. Subțiri, fine, ocupă un volum redus în garderoba oricărei femei. Pot fi cumpărate seturi întregi de eșarfe, de modele și culori diferite, tocmai pentru a putea fi asortate la orice tip de ținută. Plus că se pot înfășura oricum în jurul gâtului sau/și în jurul capului, atât în scop ornamental cât și pentru a menține căldura corpului la acest nivel și nu numai. Eu una le folosesc suficient de frecvent, atât la un costum cât și la un pardesiu, în jurul gâtului, tocmai pentru a mă feri de temperaturile scăzute de afară, dar și ca un semn de cochetărie. Și culmea e că... ține...
Articol scris pentru SuperBlog 2019

Un comentariu:

  1. Cochetă ești și așa .Nu încape îndoială. Problema este că nu ai timp să îți etaleze frumusețea. Ști care este culmea ghinionului ? Să fugi de unu singur și să pici pe locul 2.

    RăspundețiȘtergere

Martie 2020, o criză fără precedent sau o oportunitate fără precedent?

Martie 2020, o criză fără precedent sau o oportunitate fără precedent? În limba chineză ideograma cuvântului criză este compusă din două ...