vineri, 8 noiembrie 2019

Look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday

De aproape doi ani de zile am un program de-a dreptul infernal. Lucrez la cabinet, ca medic aproximativ 7 ore pe zi, uneori mai mult, alteori mai puțin. Munca se prelungește și după ce ajung acasă, uneori până seara, alteori în weekend sau în concediu. Așa că adesea după terminarea, sau, mai bine spus, întreruperea activității încerc să mă relaxez. Și ce mod mai bun de relaxare ar putea fi decât practicarea unui hobby.
De regulă, încerc să alternez lectura cu rebusul. Dar adesea nu prea am spor. Așa că încerc să completez odihna activă cu muzică, emisiuni TV sau filme. Dar nu ține mult. Căci adorm... Și visez...
Mă visez chiar de când sunt încă trează, cu ochii larg deschiși...
Mă visez ca și actrița ce joacă rolul principal, rolul vieții ei. Nu contează filmul. Scenariul se poate schimba din mers, iar regia aparține hazardului. Contează doar că, la un moment dat, are loc premiera filmului. Iar actorii principali sunt în sală, acum ca și simpli spectatori ce văd pentru prima dată forma finală a filmului.
Doar la intrarea în sală apar în fața publicului spectator, pășind ca adevărate vedete pe covorul roșu în ținută de gală. Simplă, dar elegantă.
Rochii şi tunici Rochii elegante  - Answear - Rochie Ce poate fi mai potrivit pentru divă decât o rochie glam, elegantă, de culoare argintie. Simplă, dar de efect. Numai bună pentru ședința foto din hol.
Geci şi paltoane Paltoane  - Tally Weijl - Palton Să ținem cont că premiera poate fi într-o zi cu vreme răcoroasă. Așa că ar fi potrivită purtarea unui palton de damă model Tally Weijl negru care să se asorteze cu rochia.

  Cizme si botine Botine  - Marco Tozzi - Botine Picioarele nu trebuie lăsate uitării. O pereche de botine Marco Tozzi negre ar putea completa vestimentația într-un mod fericit.
Look-ul de vedetă este gata. Elegant, simplu, fără un buget prea mare... Dar cu un efect fantastic asupra publicului dacă tinuta este purtată cu stil...
Visul s-a sfârșit la un moment dat. Dar nu și dorința de a fi îmbrăcată ca o vedetă cu buget redus.
Articol scris pentru SuperBlog 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Cea mai adâncă și mai mare fântână naturală de pe planetă se numește Xiaozhai Tiankeng. Este situat în Fengjie, municipalitatea Chonqinun,...