miercuri, 10 noiembrie 2021

Scrisoare către Moş Crăciun

Cred din tot sufletul că exiști și că îți duci viața de zi cu zi într-o lume magică de unde ne aduci bucuria sărbătorilor și împlinirea tuturor dorințelor. Și mai cred don tot sufletul că aduci daruri pline de bucurie tuturor copiilor dar mai ales tuturor celor cu suflet pur și delicat de copil.

Nu știu dacă mă vezi ca pe unul dintre aceia pentru care ai păstrat în sacul tău bucuria aducerii cadoului dorit, dar încă mai sper că pot să sper la un cadou util de sărbători.

Știu că nu ai timp suficient să faci cumpărături, de aceea ți-aș recomanda să intri pe un magazin online Dajar, de unde să-ți poți alege produsele pe care le dorești să le faci cadou. Sper să te atragă produsele din brandul nou creat, numit Ambition România.

Ai putea să cumperi un set tacâmuri elegant, fiabil, util în orice bucătărie modernă și care poate fi folosit atât în viața de zi cu zi cât și la ocazii speciale.

Mi-ar prinde bine și o oală sub presiune sau chiar mai multe asemenea oale, de diferite capacități, cu ajutorul cărora să pot găti rapid, gustos și sănătos orice fel de mâncare, având în vedere că pe moment stau destul de prost cu timpul liber și nu-mi permit să stau prea mult timp în bucătărie în anumite zile pentru a găti.

Te aștept cu bucurie cu o cană de cafea sau cacao fierbinte, pentru a te putea încălzi puțin...

... și cu câteva prăjituri mari, dulci și pufoase, pentru a prinde puterea să îți poți continua drumul și să duci cadourile și la ceilalți destinatari.

Articol SuperBlog 2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Cea mai adâncă și mai mare fântână naturală de pe planetă se numește Xiaozhai Tiankeng. Este situat în Fengjie, municipalitatea Chonqinun,...