luni, 2 octombrie 2017

Sanatatea are gust. De ce sa nu ducem atunci un stil de viata sanatos?



Statisticile arată că 81% dintre adulți nu consumă suficiente fructe și legume. Asta in ciuda faptului ca in mass media se desfasoara o campanie destul de asidua pentru un stil de viata sanatos.
Probabil ca unii dintre noi ne gandim la un stil de viata sanatos ca la ceva extrem de sofisticat. Si totusi este extrem de simplu. Si de placut.
Sa ne gandim din nou la fructe si legume. Desigur! Le putem utiliza la orice masa. Legumele ca si garnitura sau facand parte din antreuri sau felul principal. Fructele ca desert sau gustare intre mese. Poate ca totusi aici intervine problema pentru multi dintre noi: nu prea avem timp sa mancam in tihna si sa pregatim singuri ceva gustos si sanatos. De aceea poate ca ne este cu mult mai comod sa ne luam grana de la prima covrigarie sau de la primul fast-food intalnit in cale. Unde mancam mereu pe fuga.
Si totusi omitem o solutie simpla si usor de pus in practica: legumele si fructele pot fi preparate doar in cateva minute sub forma de piureuri, sucuri sau smoothie-uri. Si toate acestea doar cu ajutorul celui mai nou storcător prin presare la rece, Hurom HZ Alpha!
 Cu storcătorul prin presare la rece Hurom, veți obține beneficiile a peste 40 de ani de cercetare și dezvoltare în căutarea perfecțiunii sucului.
Cu Hurom poți stoarce până la ultima picătură din fructe, legume, frunze, nuci sau semințe! Poți pasa hrana bebelușului, poți prepara delicioase smoothie-uri, supe, înghețată, șerbet și lista poate continua! Este un prieten de nădejde și în curele de slăbit sau menținere, creând o disciplină și impunând un stil de viață sănătos!
Numărul 1 la nivel mondial, Hurom, are plăcerea să vă prezinte Generația 3 de storcătoare: Seria Alpha!
 
De ce Hurom şi presarea la viteză redusă?
circle1
Hurom este inventatorul Slow Squeezing System, acesta fiind un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari, fără aerarea sucului ca și în cazul storcătoarelor centrifugale. Se reușește astfel, o stoarcere naturală, se maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.

Stoarcerea lentă, prin presare la rece înseamnă un suc ale cărui proprietăți nu sunt modificate de temperatură sau forțe de frecare ca și în cazul celorlalte metode de stoarcere. Aceste condiții speciale de procesare facilitează conservarea tuturor elementelor benefice din fructe, legume sau frunze. Stoarcerea cu Hurom face ca și cele mai mici elemente ale fructelor, legumelor și fructelor, așa numiții nutrienți esențiali sau fito-nutrienți să fie transferați în sucul dumneavoastră. Vă puteți bucura, astfel de toate binefacerile naturii într-un pahar cu suc.
Natura a evoluat timp de 4,5 miliarde de ani și și a ajuns la performanța de a oferi ființelor care populează Terra răspuns oricărei probleme existente. Astfel, natura se îngrijește de orice nevoie a noastră, singura condiție fiind să căutăm răspunsurile acolo unde natura le păstrează. De secole, omul a folosit instrumentele oferite de natură pentru a își spori durata de viață sau a îmbunătăți calitatea vieții, în trecut, toate remediile erau căutate în natură iar aceasta le descoperea oamenilor cu generozitate.

Evoluția a făcut ca omul să se îndepărteze de natură și să își creeze propriul mediu de viață în care să încerce să stăpânească elementele. Din păcate, s-a dovedit de prea multe ori că acest lucru este imposibil. Tehnologia modernă ne ajută să ne întorcem la natură pentru a îî culege bienfacerile și a le transforma în medicamente ultra-eficiente pentru corpul și mintea noastră. Hurom a creat storcătoare lente, cu presare la rece pentru ca omul să își aducă aminte că natura nu trebuie îmblânzită ci respectată și prețuită pentru minunile pe care le ascunde pretutindeni.
circle3
Hurom susține viața și își dorește ca fiecare dintre noi să trăiască o viață lungă și fericită, unul dintre secretele longevității fiind consumul regulat de sucuri din fructe, legume și frunze. În mod obișnuit, cantitatea de fructe și legume pe care o putem consuma este limitată iar absorbția acestora mai lentă. În cazul consumului de suc, cantitatea de fructe sau legume pe care o putem ingera sub formă lichidă este mult mai mare iar absorbția foarte rapidă și fără efort.

Pentru economia organismului nostru este foarte important ca raportul efort/efect sa fie unul optim, iar sucurile din fructe, legume și frunze asigură un aport crescut de vitamine, minerale, enzime, fironutrienți, din care organismul nostru extrage elementele vitale unei bune funcționări pe care le poate trannsforma cun efort minim, conservând energie vitală. Avansul tehnologic al aparatelor Hurom face acum posibilă obținerea unor preparate mult mai elaborate decât sucurile din fructe, legume sau frunze, contribuind la sănătatea și bunăstarea celor care înțeleg și acceptă mesajul naturii.


Magazinul profistore.ro ofera cea mai larga gama de storcatoare cu presare la rece Hurom. Ofertele prezente satisfac cele mai variate gusturi, necesitati, exigente. De aici oricine isi poate achizitiona produsul dorit.
Consumul de sucuri/smoothie-uri asigura un regim de alimentatie 100% natural, oferind organismului cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime. De aceea folosirea unui storcator cu presare la rece pare solutia ideala pentru pregatirea unei gustari delicioase si sanatoase.



 Articol scris pentru SuperBlog 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Generația noastră este atât de îngrijorată să dovedească că o femeie poate face același lucru ca un bărbat, încât pierde ceea ce o face un...