luni, 2 octombrie 2017

Case frumoase pentru oameni fericiți

Fiecare loc are o poveste. Trecerea implacabilă a timpului ne face să fim pasageri prin locurile prin care trecem. Uneori însă, ne oprim în locurile care ne plac, rămânem acolo cât putem și facem ca locul respectiv să rezoneze cu noi. Casa este unul dintre aceste locuri care ne reprezintă. Admirăm, poate, adesea case sau locuri, curți și grădini, dar câți dintre noi realizăm cu adevărat că ele reprezintă pe cineva, sunt rodul muncii cuiva și au plecat de la o idee sau un vis?!
AIA Proiect pune la dispoziția beneficiarilor o colecție de proiecte case optimizate sau personalizează casa în funcție de amplasament și așteptările proprietarului. Pentru a ajunge la casa mult visată, trebuie parcurse câteva etape importante atât din punct de vedere al construcției, cât și legal. Echipa AIA Proiect poate parcurge toți pașii necesari pentru a oferi valoare unei case la momentul preluării de către viitorul locatar și oferă suport pe toată perioada pre- și post-execuție. Punerea în valoare a amplasamentului începe de la deplina înțelegere a ideilor beneficiarului și se încheie cu verificarea implementării tuturor cerințelor de către constructor. Avem în echipă chiar și un evaluator ANEVAR, care poate calcula valoarea edificiului la momentul finalizării sau în oricare alt moment.
 Casele, locuințele individuale, sunt atât de dorite astăzi mai ales pentru independența pe care o oferă, dar și pentru ceea ce lipsește marilor orașe: spațiul, mai ales cel adiacent, curtea sau grădina. Amplasamentul este unul foarte important în imobiliare și proiectarea caselor; vecinătatea și distanțele, împreună cu arhitectura, durabilitatea și estetica, dau valoare casei. Obiectiv, valoarea unei case este estimată după criterii clare; fiind însă unici atât noi, cât și locuințele noastre, avem percepții diferite asupra aceluiași loc.
Sincera sa fiu, desi acum m-as acomoda mai bine la confortul unui bloc, atat ca si costuri cat si conditii, recunosc ca as prefera uneori o casa doar a mea. O casa cu o curte nu neaparat mare si cu o gradina de flori. Eventual cativa copaci si arbusti ornamentali. Pe scurt, o casa inconjurata de cat mai multa verdeata, care sa ofere racoarea dorita in zilele toride de vara si un aer cat mai respirabil.
 

Proiect casa TIP sau Personalizat

Cautati un proiect casa? Intentionati sa va construiti casa visurilor? Alegerea si constructia unei case este de cele mai multe ori o experienta unica in viata. Cu o multitudine de variante, in diferite stiluri si dimensiuni, suntem siguri ca putem pune la dispozitia dumneavoastra exact acel proiect casa pe care il cautati. Colectia noastra de proiecte case este impresionanta iar partial aceasta este disponibila in sectiunea de proiecte case de pe acest website. Gasiti aici tot suportul necesar, intrati in pagina dedicata pentru proiecte case si vile moderne, unde veti putea alege dintr-o multitudine de variante si multe alte resurse pe care le puteti folosi pe tot parcursul construtiei casei dvs. de la idee la momentul mutarii. Oferim suport si ne implicam in furnizarea pentru partenerii nostri a unui proiect de casa la cheie. CLICK pe imaginea alaturata pentru a accesa sectiunea noastra online de proiect casa tip sau personalizate. Orice proiect de casa disponibil se adapteaza amaplasamentului pe care il doriti precum si dimensiunilor terenului.
Proiect Casa proiect casa Proiect Casa AIA Proiect banner 2
Proiect Casa
Sectiunea cumpar proiect casa tip sau personalizat de casa online va aduce casa visurilor la indemana. AIA Proiect ofera resurse de inalta calitate și consiliere/suport pentru oricine cauta sa construiasca, remodeleze, renoveze sau amenajeze o casa. Aceasta poate fi o alternativa inteligenta la proiectarea unei case de la zero. Alegeti un proiect de casa tip sau personalizat in cele mai bune conditii. Stim ca va doriti un proiect casa special care sa se potriveasca perfect stilului de viata actual dar si viitor si care sa se incadreze in bugetul pe care il preconizati. La AIA Proiect puteti avea un proiect casa conceput de o echipa experimentata si talentata care lucreaza cu usurinta si rapiditate. Nu numai ca puteti accesa o gama larga de proiecte inovatoare, frumoase și functionale, specialistii AIA Proiect va ajuta in tot procesul de constructie cu resurse accesibile și eficiente.

Va ajutam in particularizarea unui proiect casa tip pentru a satisface orice buget sau orice alte criterii. Puteti salva elemente din diferite case – prelua, de exemplu o bucatarie de la un proiect de casa tip si o baie de la alt proiect de casa construind astfel casa la care visati.
Va oferim un proiect casa cu concept unic si o experienta de care veti fi incantati. Contactati-ne acum la 0722494447 sau detalii@aia-proiect.ro. Chemati-ne sa va proiectam visul pe care sa-l puteti trai mai curand!
Care sunt etapele unui proiect casa de la AIA Proiect
Consultarile initiale: Parte cea mai importanta la inceperea unui proiect casa tip sau personalizat este discutia initiala in cara va ascultam parerile, aspiratiile si visul pe care doriti sa-l impliniti. Odata cu materializarea acestei analize trecem la lucrurile care tin de asteptari prezente si viitoare referitor la acest proiect casa tip sau personalizat si adaptarile necesare la stilul de viata, amplasament si bugetul disponibil.
Definitivarea si verificarea unui proiect casa: Cand toate elementele proiectului au fost bine definite si coroborate, documentele preliminare va sunt prezentate iar aceasta prima versiune de proiect casa va fi evaluata impreuna cu personalul noastru specializat pentru a fi siguri ca totul este asa cum va doriti. Optiunea finala va apartine exclusiv si va este supusa aprobarii in vederea definitivarii acestui proiect casa tip sau personalizata.
Documentatia de autorizare si constructie: Odata personalizat si definitivat acest proiect casa, va punem la dispozitie in functie de cerintele pe care ni le adresati un proiect casa pentru autorizare si construire impreuna cu tot suportul nostru pentru a pune in opera visul dvs. Proiectul nostru este complet si include arhitectura, structura si instalatiile impreuna cu recomandarile generale si particulare referitoare la acest proiect casa in vedera obtinerii autorizatiei si construirii. Va oferim tot suportul pentru obtinerea autorizatiei de construire, pentru acest proiect casa si va consiliem pe toata durata executiei lui.
Punem la dispozitia dvs in pagina dedicata pentru proiecte case mai multe categorii pentru a alege exact ceea ce vi se potriveste mai bine pentru un proiect de casa tip sau personalizat: proiect de casa mica, medie, proiect casa ieftina, proiect casa cu etaj, proiect de casa cu mansarda, proiect de casa cu calcan, proiect casa duplex si multe alte resurse pe care le puteti folosi pe tot parcursul constructiei casei dvs de la idee pana la momentul mutarii. Serviciile nosatre sunt disponibile oriunde in Romania incepand cu Bucuresti si Ilfov dar si in oricare din orasele din Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ialomita, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare,  Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea .
Intrebari frecvente despre proiect casa tip sau personalizat
Intrebari si raspunsul despre proiect casa AIA Proiect proiect casa Proiect Casa Intrebari si Raspunsuri despre proiect casa AIA Proiect
Intrebari si raspunsul despre proiect casa de la AIA Proiect
Q: Cat costa un proiect de casa?
A: Suntem un birou de proiectare ale carui preturi se raporteaza de regula si sunt calculate la metru patrat suprafata construita desfasurata. Discutia initiala in care trebuie sa intelegem care sunt asteptarile pe care le aveti este GRATUITA urmand ca apoi sa va putem pune la dispozitie o oferta exacta si adaptata cerintelor dvs. Un proiect de casa tip din sectiunea colectie proiecte case de pe website are pretul afisat in pagina proprie. Un proiect casa personalizata va avea un pret ce se va calcula in functie de complexitatea acestuia. Pretul unui proiect casa de la AIA Proiect nu este niciodata calculat in functie de investitia dvs. De cele mai multe ori, plecand de la un proiect de casa tip costurile realizarii unui proiect casa personalizata sunt reduse semnificativ. Va incurajam sa avem o prima discutie pentru a afla tot ce va putem pune la dispozitie.
Q: Cat dureaza pana primesc un proiect de casa?
A:  De regula timpul de executie al unui proiect de casa tip sau personalizat este de cateva saptamani. Cel mai mult este influentat acest termen de cat de hotarit sunteti dvs si cat de repede ne puteti pune la dispozitie toate informatiile necesare in vederea realizarii acestui proiect casa pe are vi-l doriti. Pentru a afla cu exactitate un termen va invitam la o discutie detaliata.
Q: Cu acest proiect de casa voi obtine autorizatia de construire?
A: Da! Orice proiect casa predat de AIA Proiect este intocmit astfel incat sa obtina autorizatia de construire. Toate proiectele noastre au obtinut autorizatia de construire. In cazul in care nu suntem siguri ca un proiect de casa poate obtine autorizatia de construire va spunem de la prima discutie inaintea prezentarii ofertei noastre si NU vom demara activitatea pentru acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 Bărbatul - Adrian Păunescu Am dat un telefon la mine acasă, Am spus "Alo!" și-apoi am așteptat Și mi-a răspuns o voce-aproape gro...