miercuri, 29 martie 2017

Noua formulă automată Leo Anders ce permite învățarea limbilor străine în 2 săptămâni

Noua formulă automată Leo Anders ce permite învățarea limbilor străine în 2 săptămâni

Leo Anders stăpânește definitiv 23 de limbi străine.
Multi-poliglotul de 62 de ani, Leo Anders, stăpânește fluent 23 de limbi străine și prezintă românilor formula sa celebră de 2 săptămâni pentru învățarea limbilor străine. Aceasta permite ca într-o perioadă foarte scurtă să stăpânești materialul dedicat unui an de cursuri de limbi străine. Metoda poliglotului suedez provoacă școlile tradiționale de limbi străine.
Deja 75,000 de români au renunțat la metodele tradiționale, ineficiente de învățare a limbilor și i s-au alăturat lui Leo. Și tu indiferent de vârstă, educație sau abilități poți în 2 săptămâni să observi fețele uimite ale membrilor familiei, prietenilor și colegilor de muncă. Când vor auzi cât de bine vorbești în engleză, germană sau spaniolă nu vor dori să creadă că înveți limba de numai 14 zile.
Întotdeauna este un moment bun pentru a începe să vorbești într-o limbă străină. Te poți convinge de asta în 2 săptămâni. Vei observa schimbări în viața ta de zi cu zi. Vei începe să comunici în mod liber într-o limbă străină în doar 14 zile de studiu. Fără probleme vei putea citi informațiile de pe site-urile web. Vei câștiga admirația celor apropiați și aprecierea din partea superiorilor și colegilor.
În ce constă formula automată de învățare a limbilor străină creată de Anders?
Leo Anders a inclus formula de 2 săptămâni într-un sistem de cartonașe multimedia cu numele de Ling Fluent, singura care îmbunătățește și accelerează memorarea, folosind 100% din capacitățile tale naturale mentale.
Metodele tradiționale de învățare a limbilor străine nu acoperă nici măcar o fracțiune din posibilitățile tale înnăscute de memorare și creare a asociațiilor. Ca regulă, nu susțin în mod eficient procesele cognitive, deoarece implică în acțiune doar o mică parte din structura cerebrală. Sistemul de flashcard-uri interactive Ling Fluent funcționează diferit. Se ajunge la 100% din capacitatea pe care o ai deja, dar care acum se află în stare latentă în mintea ta.
În timp ce memorăm cuvinte noi, formula de 2 săptămâni de învățare automată a unei limbi străine Ling Fluent pune concomitent în funcțiune emisfera stângă și cea dreaptă a creierului. Mesajul verbal ajunge la emisfera stângă, iar imaginea însoțitoare - la cea dreaptă. Creierul funcționează de 5 ori mai eficient decât de obicei. Acest lucru, la rândul său, crește abilitățile cognitive, abilitatea de a memora cuvinte noi și de a asocia cu răspunsurile în română. Ca rezultat, asociațiile emergente sunt mai puternice și memorate în profunzime, iar creierul tău își reamintește natural, aproape automat, cuvintele noi.
Formula de 2 săptămâni acționează intensiv
Ce spun românii despre Ling Fluent:
"Am găsit un nou loc de muncă mai bine plătit, deoarece am surprins angajatorul cu limba mea engleză cursivă. Nu se aștepta de la un tip de 47 de ani! Iar toate acestea datorită lui Ling Fluent" - Marcel Bârlea
După prima zi de învățare cu cartonașele Ling Fluent ar trebui să stăpânești aproximativ 200 de cuvinte noi. După o săptămână vei observa o diferență considerabilă în vocabularul tău. Va fi cu mult mai bogat și variat. După 2 săptămâni de folosire, blocajul psihic de dinaintea vorbirii în limba străină va fi distrus, iar tu te vei simți mult mai liber în folosirea acesteia. Fără probleme vei alege cuvintele necesare pentru comunicare. După o lună vei știi engleza, germana sau orice altă limbă pe care o alegi, atât de bine ca și cum ai termina un curs de limbi de câțiva ani. Dacă nu se va întâmpla așa, poți (și ar trebui!) să profiți de garanția specială a lui Leo Anders. Fără a pune întrebări, vei primi returnarea banilor pentru sistemul cartonașelor interactive.
Global Science recomandă această soluție cititorilor. Dând click pe link-ul de mai jos, poți comanda sistemul de flashcard-uri interactive Ling Fluent cu 227 lei mai ieftin. Oferta specială va fi valabilă până la sfârșitul29-03-2017.

Doamna Monica Sorescu - una dintre primele persoane care a folosit formula de 2 săptămâni de învățare automată a lui Leo Anders. Mulțumită acesteia a stăpânit limba franceză pe atât de bine, încât a obținut de lucru în străinătate și se mută în mult visatul Paris. Efect incredibil!
Flashcard-uri Interactive
Ling Fluent
*** GARANTAT ***
Vei stăpâni materialul pentru cursul anual
de limbi străine în
2 săptămâni
Comand
Promoția este valabilă până azi
Promoție specială până la miercuri, 29-03-2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Martie 2020, o criză fără precedent sau o oportunitate fără precedent?

Martie 2020, o criză fără precedent sau o oportunitate fără precedent? În limba chineză ideograma cuvântului criză este compusă din două ...