joi, 24 octombrie 2019

Interviu cu Ioana Badea, juriul Farmacia La Preț Mic

Salut! Sunt Ioana Badea și sunt Digital Marketing Manager la Farmacia la Preț Mic încă de la lansarea conceptului, în 2017. Sunt super-pasionată de tot ce înseamnă digital și de cum ne poate ajuta în creșterea calității vieții cotidiene. Împreună cu echipa de online mă ocup de strategia și promovarea FLPM-ului, coordonarea activităților de marketing și identificarea noilor oportunități de dezvoltare ale proiectului FLPM.ro.
Când și cum a apărut Farmacia La Preț Mic? Și… cât de mic?
Farmacia la Preț Mic a apărut în urmă cu doi ani, inițial doar în varianta de farmacie online. Scopul nostru a fost orientat exclusiv către beneficiul pacienților, și anume să redefinim conceptul de ‘preț mic’ în zona magazinelor online de profil farmaceutic și să oferim prețuri extrem de avantajoase la toate produsele disponibile în FLPM. Ne-am bucurat să vedem că motivul înființării acestui concept a fost foarte apreciat și, ulterior, am deschis prima noastră farmacie fizică în zona Dristor.
Din acel moment, Farmacia la Preț Mic a devenit un concept de succes, care are în prezent un site eficient, rapid și în continuă dezvoltare, 9 farmacii fizice și zeci de mii de pacienți mulțumiți de serviciile și produsele noastre. Ne place să credem că avem cele mai mici prețuri din România și avem foarte mulți pacienți fericiți care ne confirmă acest lucru.
Cum vă diferențiați pe piața farmaceutică din România?
Principala caracteristică a noastră rămân, așa cum spune și numele brandului, prețurile foarte mici 🙂 FLPM oferă prețuri avantajoase tuturor pacienților din România, la toate produsele noastre: suplimentele, dermatocosmetice, produse pentru mama și copilul, produse bio sau tehnico-medicale. În plus, găsiți aceleași prețuri mici și în farmaciile noastre fizice.
De asemenea, la FLPM punem accent foarte mare pe experiența consumatorului și investim în mod constant în dezvoltarea site-ului www.flpm.ro pentru prezentarea informațiilor de calitate într-un mod atractiv și pentru un proces de comandă facil și rapid.
Suntem o farmacie online autorizată de Ministerul Sănătății, avem asistență telefonică pentru comenzi telefonice sau pentru informații suplimentare, procesare rapidă a comenzilor (dacă faci comandă de luni până vineri până la ora 15, coletul pleacă din depozit în aceeași zi și poate ajunge la tine a doua zi), prețuri foarte mici și pentru transport prin curierat rapid, plata ramburs la primirea coletului sau plata online, promoții și oferte speciale, reduceri și surprize pentru toți pacienții.
Care sunt cele mai apreciate produse ale voastre?
Avem multe subcategorii de produse apreciate de pacienții FLPM, printre care se numără dermatocosmeticele de la cele mai mari branduri, precum Vichy, Avene, La Roche Posay, Bioderma sau Cerave, suplimentele pentru sănătatea articulațiilor cum ar fi Celadrin, Roboflex, Movial, produsele pentru mămici și bebeluși de la Avent, Johnson’s Baby, Topfer, Pampers, produse bio pentru starea de bine a întregului organism de la Organic India sau Republica Bio etc. Va invităm să descoperiți întregul portofoliu pe flpm.ro. Veți fi surprinși de varietatea portofoliului.
E sezonul virozelor. Ce ne recomandați ca să ne menținem sănătatea și vitalitatea?
Ca în orice alt sezon, e foarte important să încercăm să urmăm regulile de bază ale unei alimentații sănătoase, cu multe legume și fructe, de preferat de sezon, și să acordăm mereu o atenție deosebită hidratării adecvate. Știm că uneori e dificil, însă ar trebui să avem grijă, de asemenea, în mijloacele de transport în comun sau locurile aglomerate și să evităm contactul cu persoane răcite. În plus, la începutul sezonului rece, pot fi un ajutor suplimentele pentru creșterea imunității cu extracte naturale din plante, cum este nouă gama extinsă de la Alive cu formule special create pentru fiecare membru al familiei.
Cum ați decis să participați la SuperBlog 2019, în calitate de sponsor? Ce obiective de comunicare aveți?
Hotărârea am luat-o, în primul rând, pentru că ni se pare o competiție foarte dinamică și creativă (felicitări pentru concept!) și pentru că ne dorim foarte mult să ne asociem brandul cu un conținut de calitate și, mai ales, real. Iubim creativitatea, apreciem poveștile adevărate, cu bune și cu rele, din viața de zi cu zi a fiecăruia. Desigur ne dorim ca FLPM să fie cunoscut de cât mai multe persoane și să demonstrăm atuurile de care suntem atât de mândri că le avem în domeniul farmaceutic online. Toate astea împreună cu ocazia să descoperim zeci de bloggeri talentați? Decizia a fost ușor de luat! 🙂
Ce sfaturi aveți pentru concurenți, mai ales pentru cei la prima participare?
Cel mai mare sfat al nostru este să fie autentici! Motivul pentru care am plecat la drum cu Farmacia la Preț Mic este faptul că am înțeles real nevoile oamenilor și încercăm permanent să venim în întâmpinările lor. Suntem deschiși și sinceri, avem răbdare și acordăm atenție tuturor pacienților. Așa că asta ne dorim și de la Super Bloggerii din competiție! Să fie sinceri și creativi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Cea mai adâncă și mai mare fântână naturală de pe planetă se numește Xiaozhai Tiankeng. Este situat în Fengjie, municipalitatea Chonqinun,...