joi, 22 martie 2018

Gerovital Beauty – Mai mult decât culoare

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai frumoase si totodata sa ne pastram un aspect cat mai natural si mai firesc posibil. Si cum, cu siguranta, foarte putine dintre noi au un aspect cat mai aproape de perfectiune, e logic ca, pentru a capata un aspect cat mai frumos si totodata adecvat contextului in care ne gasim la un moment dat, sa recurgem la tot felul de artificii si "imbunatatiri".
Desigur ca vestimentatia si accesoriile isi au rolul lor. Numai ca acestea ne "modeleaza" mai mult trupul decat chipul. Coafura are si ea rolul sau, dar cel mai bine ne modelam trasaturile cu ajutorul machiajului.
  Pentru a obtine din machiaj cele mai bune efecte si totodata sa avem o extrem de buna protectie a pielii este indicat sa avem la dispozitie o gama de produse de calitate. Si ce poate fi mai potrivit decat produsele "Farmec". Iata cum este prezentata noua gama de machiaj "Gerovital Beauty":
"Farmec a lansat Gerovital Beauty, o gama completă de produse pentru machiaj, prin care intra pe piața cosmeticelor decorative. În dezvoltarea produselor din aceasta gama, specialiștii Gerovital au folosit doar ingrediente active de ultimă generație, precum acidul hialuronic, pudra de diamant și Vitamina E. Acestea conferă pielii beneficii certificate: hidratare, protecție, rezistenţă îndelungată şi matifiere.
Reunite sub sloganul „Mai mult decât culoare”, primele 74 de produse din gamă conferă lejeritate tenului, păstrează aspectul său natural, fără a-l încărca. Acestea se regăsesc într-o varietate generoasă de nuanţe şi texturi şi au un ambalaj elegant, ergonomic şi modern.
Gama Gerovital Beauty acoperă toate necesitățile unui machiaj complet şi include produse pentru ten, ochi, sprâncene, buze și unghii:
  • Astfel, pentru buze, a fost creat Rujul cremos cu Acid Hialuronic, disponibil în 18 nuanţe, Rujul mat cu Acid Hialuronic (7 nuanţe), Rujul lichid cu rezistenţă îndelungată (5 nuanţe) şi Balsamul de buze. Toate au o textură bogată, hidratează intens şi conferă o culoare intensă.
  • Din categoria produselor de machiaj pentru ochi fac parte Mascara Supreme Lash, Mascara Devilash, Kit-ul pentru sprâncene ce conține două nuanțe, Creionul dermatograf disponibil în 4 nuanţe şi 3 palete de Farduri de pleoape (Nude, Rose şi Smokey).
  • De asemenea, sunt disponibile Pudra compactă şi Fardurile de obraz, ambele având câte 3 variante cromatice, un Iluminator care asigură luciul natural şi uniform, datorită pudrei de diamant din compoziţie şi un Anticearcăn ce conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor.
  • Gama Gerovital Beauty oferă şi o varietate generoasă de lacuri de unghii Magic Gel Effect, cu 20 de nuanțe de culoare, care pentru rezistenţă îndelungată, pot fi combinate cu Gelurile UV Top coat şi Matt Top Coat.
Produsele Gerovital Beauty se pot achiziționa doar din reteaua proprie de magazine de brand Gerovital şi Farmec şi in magazinul online www.farmec.ro. De asemenea, gama este destinată şi serviciilor profesionale, fiind utilizată în cabinetele cosmetice şi şcolile de machiaj."
Uneori ma intreb: de ce m-as machia? Nu am facut-o aproape niciodata pana acum. Si totusi, uitandu-ma in oglinda, observ ca varsta incepe sa isi spuna cuvantul. Trasaturile se aspresc, pielea se usuca, iar micile imperfectiuni, altadata aproape neobservabile, incep sa se vada.
  Un aspect ceva mai deosebit al infatisarii se poate obtine cu ajutorul produselor de machiaj. Cu ajutorul unei pudre bine alese si bine aplicate se pot masca micile imperfectiuni ale pielii si totodata se poate oferi un grad mai mare de luminozitate tenului. Iar rujul potrivit ca si culoare si sclipire poate contura buzele si le poate accentua volumul astfel incat sa sporeasca impresia de senzualitate.
 Nu sunt adepta machierii exagerate si stridente. Dar atunci cand situatia o cere, fie ca trebuie sa distragem atentia de la micile noastre imperfectiuni, acoperindu-le discret, si totodata accentuand anumite trasaturi care ne pot avantaja, pledez pentru machiajul facut, daca nu ultraprofesionist, macar frumos si cu foarte mult bun gust.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Replici inteligente

 REPLICI INTELIGENTE Un student al timpului, de rară inteligență, Greșește-ntr-o bună zi și face o imprudență. Ocupă neinvitat, masa profeso...