luni, 23 octombrie 2023

Cum te pot ajuta aparatele AENO să-ți faci viața mai frumoasă

 Oricât aș vrea să rămân mereu tânără, realizez că acest lucru nu este posibil. Chiar dacă spiritul rămâne mereu tânăr pentru un timp destul de lung, simți că trupul te trădează și oboseala își spune cuvântul din ce în ce mai des, obligându-te să-ți cauți un ajutor de nădejde, puternic, neobosit, care să facă treabă bună prin casă în locul tău la nevoie atunci când organismul își cere binemeritatul drept la odihnă după o zi de muncă grea și istovitoare.

Pare ceva de domeniul fantastic, nu-i așa? Și totuși tehnologia AENO îți oferă aparate inovatoare cu ajutorul cărora viața poate fi făcută cu mult, mult mai ușoară. Și toate aceste electrocasnice inteligente pot fi comandate de aici...


Să facem un exercițiu de imaginație. Punem în funcțiune fierbătorul electric AENO EK7S și imediat putem avea în fața noastră, pe masă, cea mai savuroasă cafea sau cel mai fierbințe și delicios ceai din câte au existat vreodată. Și, în timp ce bem licoarea fermecată povestea poate începe a fi spusă.

Ne instalăm pe un scaun comod... sau în cel mai confortabil fotoliu și privim în jurul nostru. Oare de când nu am mai reușit să facem curat prin casă? Poate că de ieri... Sau de mai multe zile... Dar parcă nu mai avem puterea să adunăm gunoiul adunat prin casă, chiar dacă ne trage de mânecă, făcându-ne atenți că trebuie să-l înlăturăm. Dacă treaba ar putea fi făcută de către altcineva în locul nostru... Dar de către cine?


Și totuși acel Făt- Frumos puternic și harnic care poate face curat singur în locul nostru este aspiratorul robot AENO RC4S care lucrează singur cu cea mai mare ușurință, cu atâta ușurință de parcă nu ar munci ci s-ar plimba lenevos prin toată casa, pătrunzănd prin cele mai întunecoase colșuri și cele mai îngrămădite unghere, adunănd tot ceea ce găsește pe traseu. Tot gunoiul adunat din drumul său este înghițit în pântecul său încăpător, atât de încăpător încât putem să ne facem că uitâm să îl golim si să aruncăm gunoiul afară.


Pregătirea mâncării? Nimic mai simplu. Orice materie primă absolut necesară, că este carne, legume sau fructe, poate fi tocată și mărunțită ușor, la dimensiunile necesare pentru prepararea oricărei rețete, oricât de sofisticată ar fi aceasta. Nu mai rămâne decât ca toate ingredientele, curățate și tocate, să fie zvârlite în tigaie spre a fi fierte.

Evident, nu toate aceste aparate pot lucra mereu singure. Unele iși fac într-adevăr treaba singure, doar să fie programate în acest sens, dar chiar și cele care lucrează ajutându-ne pur și simplu sunt extrem de ușor de manevrat, foarte eficiente și lucrează în cel mai economic mod cu putință.

Și iată cum tehnologia creată și dezvoltată de om poate fi adusă  până în stadiul în care poate lucra în folosul oamenilor care au creat-o, ajutându-l în viața de zi cu zi, în mediul casnic, pentru curățenie sau prepararea mâncării în cel mai fantastic mod cu putință. Este suficientă o idee genială dezvoltată într-un număr mare de variante, în multiple aplicații, tocmai pentru a ne face viața mai ușoară.

Articol scris pentru SuperBlog 2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  21 de lucruri pe care nu le știai despre România: 1. Aproximativ o treime din Munții Carpați se află în România, oferind peisaje uimitoare...