duminică, 15 octombrie 2023

Cum poți evita înșelăciunile când cumperi materiale de construcții?

 Cu toţii ne dorim la un moment dat în viaţa noastră ceva nou şi ceva mai bun , mai performant şi mai fiabil decât produsul pe care adesea suntem nevoiţi să- l înlocuim, fie pentru că nu mai face față solicitărilor, fie pentru că avem nevoie neapărată de altceva. În atare condiții, mai ales atunci când suntem nevoiți să ne înnoim relativ rapid, suntem tentați să apelăm la surse nu tocmai demne de încredere și atunci riscăm să fim înșelați.Și atunci cum evităm potențialele înșelăciuni?


Să presupunem că vrem să ne construim o casă nouă sau să o (re)amenajăm pe cea în care locuim deja de mult timp. Putem apela la materiale și echipe de lucru din surse găsite ”după ureche” sau putem apela la firme autorizate, cu experiență și tradiție în domeniu și sigure. Un astfel de Depozit Virtual de materiale de construcții este Vindem-Ieftin.ro (https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/), un loc de unde putem achiziționa tot ce trebuie pentru construirea și amenajarea unei locuințe, de la materiale pentru structură și fundație până la acoperișuri (vezi detalii).


Un astfel de depozit virtual este aprovizionat și te aprovizionează la rândul său cu materiale de foarte bună calitate produse de cele mai bune firme din domeniu într-o gamă extrem de variată, de diversă și adaptate tuturor nevoilor. În plus se asigură și transportul materialelor până la locul de construcție, precum și echipa calificată de lucru.

Faptul că se oferă și consultație tehnică este o garanție în plus pentru a ne convinge că suntem feriți de ceea ce ar putea însemna fraude și înșelăciuni.

Un detaliu ne-ar putea duce cu gândul la suspiciunea de fraudă sau înșelăciune și anume costurile relativ reduse. Și totuși costurile reduse ale lucrărilor de construcție se pot explica prin faptul că una și aceeași firmă asigură toate detaliile și componentele lucrărilor de construcție: materiale de construcție, instalații sanitare, instalații termice, transportul acestora, echipa de lucru, precum și consultanța de specialitate. Toate ramurile de activitate au aceeași logistică, totul se leagă în așa fel încât se lucrează cu un randament extrem de ridicat și cu costuri minime posibil, costuri minime la care contribuie și faptul că materialele sunt preluate direct de la furnizor, fără verigi intermediare, la fel cum sunt furnizate direct către client, fără costuri suplimentare, precum și faptul că întregul sistem de business este unul digitalizat, extrem de eficient.

Istoricul de nouă ani doar pe piața românească și creșterea constantă de 50% anual este altă garanție că totul se desfășoară extrem de corect.Până și faptul că activitatea se desfășoară în sistem de franciză este o garanție că tot ce înseamnă logistică este preluat de la compania mamă, care are propria sa experiență pe care o împarte cu toate firmele ce se inspiră din modelul său de activitate și care contribuie prin experiența lor proprie la dezvoltarea generală a acestui sistem de afaceri.

Un alt detaliu care ne poate înlătura orice suspiciune de înșelăciuni și fraude este faptul că putem urmări recenziile oferite de clienții care au apelat la serviciile firmei și care sunt extrem de favorabile. Și numărul clienților, reali sau potențiali, este foarte mare, atâta timp cât firma se implică în construcții extrem de diverse, de la locuințe la hale industriale, atât amenajări interioare cât și amenajări exterioare. Orice client poate transmite recenzii inspirate de experiența fiecăruia în lucrul cu firma imediat după încheierea lucrărilor. Totul este extrem de transparent, de deschis.

În plus, materialele de construcții sunt de bună calitate, provenite de la peste 300 de producători cu tradiție în domeniu din toată lumea. Iar livrarea acestora se face exact raportat la ceea ce a comandat clientul, atât ca sortiment cât și cantitate.

Articol scris pentru SuperBlog 2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  21 de lucruri pe care nu le știai despre România: 1. Aproximativ o treime din Munții Carpați se află în România, oferind peisaje uimitoare...