duminică, 13 noiembrie 2022

Pentru voi, cu dragoste, un cadou...promoţional

 Se apropie sărbătorile şi ar cam fi cazul să ne (cam) oferim cadouri. Mai mult sau mai puţin simbolice, dar de brand, promoţionale şi personalizate. Dar, în primul rând, utile fiecăruia. M-am gândit atât la cadouri „clasice”, frecvent oferite, dar de folos mai întotdeauna, dar și la cadouri mai „atipice”, care să vă surprindă cu siguranță în mod plăcut.

 Pentru început „ambalajul”. Nu! Nu o simplă cutie de carton legată cu o fundă roșie. Ci o geantă elegantă, diferită pentru domni și pentru doamne, dar oarecum asemănătoare ca design și cromatică. Asta ca să nu fie discuții bazate sau, mai bine spus, venite din frustrări, invidie, gelozie. O geantă care să îmbine frumosul cu utilul. O geantă personalizată pentru fiecare dintre voi chiar dacă, aparent, par toate cam la fel.


 Și pentru că vă știu pe (aproape!) fiecare dintre voi capabili să fiți și să rămâneți „cu capu-n traistă” (fără supărare!), cred că nu v-ar strica câte o agendă sau un notes cu un pix atașat, promoționale și personalizate și ele, tocmai pentru a vă ajuta să vă organizați cu mult mai bine programul de lucru și obiectivele pe care le aveți de îndeplinit. Nu de alta, dar cu toții știm că ceea ce scriem, scris rămâne, și chiar dacă mai uităm unele lucruri, ne putem arunca privirile pe agendă pentru a ne (re)împrospăta memoria cu ceea ce trebuie să facem în diferite momente în viitor.
Sigur că veți spune: „Iar? Aproape aceleași lucruri care se oferă în dar subordonaților de către șefi? Chiar atâta lipsă de imaginație din partea șefului?” Aveți dreptate... doar în parte. Dar trebuie să recunoașteți că sunt lucruri care vă pot fi necesare și cu folos. În plus am adăugat și ceva ce se vrea original. Și dacă ținem cont că lucrurile se pot asorta coloristic și ca format, utilul se poate combina cu esteticul. Dacă vreți, deși obiectele pot fi cumpărate și oferite și separat, ele se pot îmbina în așa fel încât să poată părea că fac parte dintr-un set, atât ca aspect cât și ca utilizare.
Pun pariu că se poate întâmpla ca unii dintre voi nici să nu vă fi gândit să vă cumpărași aceste obiecte, în această combinație, nici acum și poate nici altădată. Poate că nu v-ați permis să vă cheltuiți banii pe lucruri pe care le-ați considerat banale, mai puțin utile sau a căror achiziție se mai putea amâna pentru o dată undeva spre „sfântu-așteaptă”. Dar dacă tot le-ați primit în dar... pot fi mai mult decât binevenite. Sper să vă bucurați de ele.

Articol scris pentru SuperBlog 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 "Un barbat și o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani. Ei împartaseau totul și discutau despre orice. Nu aveau secrete unul fata d...