luni, 1 aprilie 2019

Performanță pe toată linia

E greu pentru o femeie să pătrundă într-o lume dominată de bărbaţi. Ca să nu mai vorbim de unele sectoare de activitate care pot fi considerate ca fiind pentru multă vreme până nu de mult timp ca aproape adevărata lume aproape exclusiv a bărbaților. Și totuși în ultimul timp adeptele feminismului au avut curajul să se avânte și acolo. În unele cazuri se merită să încerci să reușești acolo unde până nu de mult îți era interzis să încerci să-ți desfășori activitatea, cu atât mai mult să faci și performanță. Și într-adevăr se reușește să se obțină performanța, până la un anumit punct aproape în orice domeniu, atât de către bărbați cât și de către femei.
O vorbă biblică spune: „Dați Cezarului ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu!”... Eu aș spune: „Dați bărbatului ce este al bărbatului și femeii ce este a femeii!”... Într-adevăr, în viață trebuie să avem cu toții șanse egale de dezvoltare și de desfășurare a activității. Dar nu trebuie să privim bărbatul și femeia ca pe indivizi 100% egali, ci, mai degrabă, ca pe două părți ale aceluiași întreg, două părți care se pot completa reciproc, ca într-un joc de puzzle. Trebuie să recunoaștem că atât bărbații căt și femeile, fără a fi complet diferiți, au fiecare dintre ei propriile particularități, propriile calități de care trebuie să se folosească și să se țină seama. Dar și că ambele părți trebuie să se prezinte impecabil în societate ca și la locul de muncă.
Evident... Nu putem pretinde ca bărbații să se macheze și să se coafeze. Aceste aspecte sunt apanajul femeilor. Dar ambele părți trebuie să respecte anumite coduri vestimen tare specifice, atât fiecăruia în parte cât și adaptat fiecărei situații în care se pot găsi la un moment dat. Iar până și bărbații, chiar dacă nu se machiază și se coafează precum femeile, tot trebuie să aibă un aspect îngrijit, curat și decent.
Mulți dintre noi folosesc uzual produse din aceeași gamă de cosmetice. Ideal ar fi să fie produse de calitate, produse de o firmă autohtonă cu tradiție, produse clasice, dar și produse noi, de calitate superioară. Astfel de produse sunt, de pidă, cele din gama Gerovital Men: complexe, diverse, clasice si revoluționare deopotrivă, diferite dar având aceleași caracteristici de bază: fiecare dintre componentele gamei este un produs 100% românesc, cu renume atât în țară cât și oriunde în lume. Plus această gamă este caracterizată de un înalt grad de performanță pe toată linia, ceea ce justifică renumele produselor peste tot în lume.
Șampon anticădere 400 ml Gerovital Men Folosind șamponul potrivit, ărul oricărui bărbat va străluci de curățenie, va avea volumul potrivit și se va putea regenera cu ușurință.
Deodorant Antiperspirant Gerovital H3 Men - Wild 150 ml Iar deodorantul potrivit va putea înlătura eventualul miros neplăcut, oferind acel parfum proaspăt al corpului ce conferă senzația de prospețime necesară în orice moment al zilei.
Cu astfel de ajutoare adecvate oricărei provocări, orice bărbat va putea face față oricărei provocări din viața sa, pe toate planurile.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 Bărbatul - Adrian Păunescu Am dat un telefon la mine acasă, Am spus "Alo!" și-apoi am așteptat Și mi-a răspuns o voce-aproape gro...