joi, 18 aprilie 2019

INVITAȚIE la Gala Spring SuperBlog 2019

Bine v-am regăsit!
Cum a trecut și termenul ultimei probe, deja ne gândim la Gala SuperBlog care se apropie, prilej să ne (re)cunoaștem și să ne distrăm și offline 😀
Dragi superbloggeri, sponsori și parteneri ai competiției,
Vă invităm să petrecem împreună un week-end special, între 3-5 mai 2019, la Hotel Miorița Neptun.
Vineri, 3 mai, spargem gheața cu socializare offline.
Sâmbătă, 4 mai, de la ora 11:00, Direcţia Cultură şi Sport Mangalia ne oferă un tur ghidat al orașului.
Începând cu ora 18:00, îi cunoaștem și aplaudăm pe laureații competiției, la Gala de premiere Spring SuperBlog 2019.
Blizzard Fashion susține o prezentare de modă, iar Asociația Cultural-Educativă “Zestrea Callatiană” ne oferă un program artistic la cina festivă. Apoi, încingem distracția la Party SuperBlog, alături de DJ Andreas.
Partener: Florăria Povestea florilor / Janette Garden Decor
Duminică, 5 mai, după micul-dejun, vă așteaptă cu porțile deschise Parc Aventura Paradis Land din Neptun.
Hotelul Miorița, sponsor al competiţiei, ne oferă gratuit găzduire pentru nopțile de 3 și 4 mai, în ordinea confirmărilor și în limita locurilor disponibile.
Check-in – de la ora 12, check-out – până la ora 12.
Invitația se adresează tuturor participanților la SuperBlog, sponsorilor, partenerilor media și bloggerilor parteneri ai competiției.
Așteptăm confirmările voastre până la 26 aprilie a.c., la adresa claudia.patrascu@swissplan.biz. Accesul este permis numai pe baza confirmărilor prealabile.
Vă rugăm să ne confirmați participarea explicit pentru turul ghidat în Mangalia, Gală & Party SuperBlog și Parc Aventura Paradis Land, să vă menţionaţi numele şi blogul participant și să precizați dacă veniți însoțiți.
Ulterior, așteptăm articolele voastre cu feedback despre eveniment și/sau competiție până la data de 31 mai 2019, vă rugăm.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag! 🙂 Pe curând!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Românul Grigore Gheba 👏👏👏, cel care se zice că a scos la tablă o ţară întreagă şi care a scris probleme de matematică până în ziua dece...