duminică, 3 aprilie 2022

Eveniment reușit la mare, la Hotel Opal

În sfârșit, după doi ani de pandemie și de restricții, lucrurile par a merge înspre normalitate. Asta nu înseamnă că totul va fi ca înainte, dar trebuie să ne reacomodăm să fim (cât de cât) liberi. Bineînțeles că nu vom renunța la stilul de muncă, de activitate, de viață de până acum. Sunt multe lucruri care ne pot face viața mai comodă, dar asta nu înseamnă și normalitate.

Să luăm un exemplu. Ca și elevii, și eu trebuie să mă pregătesc profesional. Este ca o școală... și nu este. Este mai mult un schimb de informații și de experiență, sub forma seminariilor, simpozioanelor, conferințelor, congreselor, din care cu toții avem de învățat. Ideal ar fi ca toate aceste evenimente să se desfășoare (și) în format fizic, în care interacțiunea dintre participanți este maximă. Dar în condiții de pandemie totul s-a mutat în online. Avantajul era că mult mai mulți dintre noi aveam acces la manifestare, dar comunicarea poate părea mai greoaie, deși este un grad ridicat de comoditate.

Pentru o vreme, tocmai din motivul unei accesibilități mai ridicate, prefer pentru o vreme să particip la asemenea manifestări tot în format online. Deși sincer vorbind, tare mi-e dor să fiu alături de colegi în mod fizic.

Ce-ar fi dacă spre vară, într-o vară, să ne întâlnim cu toții la mare pentru o serie de conferințe? Am putea cumula manifestarea științifică cu concediul. Și să ne luăm și familiile cu noi. Cum așa? Să luăm un exemplu concret.

Când spui litoral, printre altele spui și Cap Aurora. Și una dintre locațiile moderne de aici este hotelul Opal.

https://blog.super-blog.eu/wp-content/uploads/2022/03/cover-1.jpg Hotelul Opal este amplasat pe faleza din partea nordică a peninsulei Cap Aurora, la 50 de metri de plajă. Zona este pitorească, mai ales datorită reliefului spectaculos și a poziționării între pădurea Comorova şi Marea Neagră. Faleza înaltă, golfurile crenelate, protejate de diguri ce se avântă adânc în mare, dau un aer aparte acestei mici stațiuni, iar astfel camerele orientate spre tarm au o privelişte superbă. 

Climatul mediteraneean al stațiunii Cap Aurora permite turiștilor să se bucure de terasele cu deschidere spre mare, de spațiile verzi cu vegetație luxuriantă și de spațiile de relaxare și divertisment în aer liber, de la începutul lunii iunie și până târziu în septembrie. Amplasarea hotelului permite acces la plaja amenajată, din curtea interioară, care dă către mare – astfel, turiștii trebuie doar să coboare din hotel pentru a face o baie de soare sau a se scălda în apa marii. 

Plaja din Cap Aurora este fragmentată în golfuri mici cu aspect de insulă tropicală, cu zone cu apă puțin adâncă, perfecte pentru ca cei mici să se poată bucura în voie de zilele însorite de vara. 

Locul de joacă special amenajat pentru copii în incinta Hotelului Opal este dotat cu trambuline, perete interactiv de cățărat, trasee presărate cu aventuri, jocuri și jucării, voie bună și veselie, asigurând distracția celor mici, dar și prilej de relaxare pentru părinți.

 Cu o capacitate de 80 de locuri, sala de conferință din Hotel Opal dispune de lumină naturală, precum și toate dotările tehnice necesare, și poate fi aranjată la cerere, în funcție de profilul evenimentului. 

 

Restaurantul Opal, cu o capacitate de 360 de locuri în interior și 120 de locuri pe cele 2 terase la malul mării, ne așteaptă la masă într-un ambient modern și relaxant. Amplasarea excelentă, decorul elegant, terasa cu priveliște către mare, atmosfera rafinată, preparatele atent pregătite de către maeștrii  bucătari și serviciile ireproșabile vor face din eveniment o reușită. În plus, se oferă:

  • Asistență specializată pe toată durata evenimentului, gratuit;
  • Meniuri personalizate;
  • Parcare gratuită, în limita locurilor disponibile;
  • Tarife speciale de cazare pentru invitați.

Astfel, dincolo de conferința ca atare, vacanța la mare cu cazare la mare în Hotel Opal este varianta optimă care asigură facilități deosebite. În timp ce noi, profesioniștii, suntem activi în sala de conferințe, familiile noastre savurează baia de soare și de aerosoli pe plajă, iar copiii uită de trecerea timpului la locurile de joacă.

În timpul liber putem petrece clipe plăcute la restaurant și pe terase împreună cu toții și cu familiile noastre.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Cea mai adâncă și mai mare fântână naturală de pe planetă se numește Xiaozhai Tiankeng. Este situat în Fengjie, municipalitatea Chonqinun,...