duminică, 3 aprilie 2022

Cele mai bune sfaturi de la cea mai bună prietenă

 Cu toții am avut un BFF (best friend forever) sau ne-am dorit să avem unul. Poate nu am conștientizat asta, dar cu siguranță acel BFF chiar a existat. Pentru cei mai mulți dintre noi au fost părinții, mama în special. Sau poate tata. Sau poate, la un moment dat bunicii... O soră sau un frate... Un coleg...

Nu era nevoie neapărat ca mama să ne fi spus: „Îmi doresc să mă consideri cea mai bună prietenă a ta, o prietenă adevărată, care te va ajuta întotdeauna cu cele mai bune sfaturi de skincare, dar și în ceea ce privește dezvoltarea ta profesională și umană. Știu foarte bine că o femeie fericită din toate punctele de vedere va străluci în orice încăpere și asta îmi doresc pentru tine! ”... Poate ne-a spus cumva. Sau poate nu... Dar a încercat să ne arate asta prin sfaturi bune și prin puterea exemplului.

Dacă acum mama ar încerca încă o dată să-mi dea un sfat, poate că ar face asta recomandându-mi un brand românesc, prietenos și atent la nevoile consumatoarelor: Allurene Cosmetics.

Brandul își propune să fie un BFF (best friend forever) pentru toate femeile, de toate vârstele, să le ofere sfaturi de skincare, dar și de nutriție, sport, lifestyle, health și să le susțină să se simtă bine în pielea lor, indiferent de vârstă, functie, probleme cotidiene etc., să le dea încredere în puterea lor interioară, să le facă să strălucească în exterior așa cum fac la interior, să le ajute să devină cea mai bună versiune a lor.

Poate că mi-ar fi prezentat gama completă de îngrijire a tenului care să-mi fie alături  încă din adolescență, până la maturitate. Fiecare etapă a vieții e frumoasă și brandul îmi va fi alături cu produsele sale, ținându-mă de mână și ajutându-mă să fui cea mai bună! Visele sale sunt și visele mele!

 

Și totul începe cu un ten frumos, sănătos și îngrijit cu cele mai bune produse cosmetice, pregătite cu drag în România, special pentru fiecare femeie în parte. Produsele de îngrijire Allurene sunt destinate doamnelor și domnișoarelor, se potrivesc tuturor tipurilor de ten, sunt testate dermatologic și pot fi folosite de la 18+ ani:

  • Lapte demachiant Allurene – pentru toate tipurile de ten, curăță tenul și îndepărtează machiajul și impuritățile. Conține ulei de migdal, ce ajută la reducerea cearcănelor și îmbunătățește tonusul pielii, precum și Biohidractil, cu rol de hidratare pe termen lung și îmbunătățirea flexibilității și fineții pielii. Este testat dermatologic și oftalmologic. Îți recomand să-l folosesti atât seara, cât și dimineața, ca parte a unei rutine de curățare, indiferent dacă te-ai machiat sau nu în ziua respectivă, pentru a te asigura ca tenul rămâne curat. Pentru extra-siguranță, continuă ritualul tău cu apă micelară Allurene (double cleansing).
  • Apă micelară Allurene – pentru demachierea și tonifierea tenului și a pielii sensibile din jurul ochilor. Se utilizează dimineața și seara. Testată dermatologic și oftalmologic. Apă micelară Allurene conține: 
    • Extract din lucuma, care oferă o curățare blândă, menajează bariera protectoare a pielii, curăță delicat, respectând echilibrul natural al pielii; 
    • Cobiophytonic, ce ajută la reducerea cearcănelor, cu rol antiinflamator și efect calmant și decongestionant;
    • Cobiobright, care sporește luminozitatea și strălucirea pielii, împiedică degradarea colagenului și uniformizează culoarea pielii.
  • Ser de hidratare Allurene – destinat tuturor tipurilor de ten, recomandat începând cu 18 ani. Testat dermatologic. Aplică serul dimineața și seara pe față, gât și decolteu, pe pielea curățată și/sau demachiată în prealabil. Îți recomand să-l utilizezi ca parte a unei rutine de îngrijire împreună cu alte produse Allurene. Conține: 
    • Hydrotensil, ce asigură hidratare intensă și de durată, acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.
    • Biohidractil, cu rol de hidratare pe termen lung și îmbunătățirea flexibilității și fineții pielii.
  • Crema contur ochi Allurene – pentru toate tipurile de ten, reduce ridurile și cearcănele. Testat dermatologic și oftalmologic. Îți recomand sa o aplici după demachierea tenului cu apa micelară sau laptele demachiant din aceeași gamă, pentru un ritual complet și corect de îngrijire a tenului. Crema conține :
    • Hyaceramidil, ingredient special destinat îngrijirii zonei sensibile din jurul ochilor, predispusă la apariția ridurilor;
    • Phytosqualan, ce redă suplețea și elasticitatea pielii și previne pierderile transepidermale de apă;
    • Cobiophytonic, ce ajută la reducerea cearcănelor, cu rol antiinflamator și efect calmant și decongestionant.
  • Crema hidrantată Allurene – dedicată îngrijirii pielii feței și a gâtului, pentru toate tipurile de ten. Testată dermatologic. Aplic-o dimineața și seara pe față, gât și decolteu, pe pielea curățată și/sau demachiată în prealabil. Îți recomand să o utilizezi ca parte a unei rutine de îngrijire împreună cu alte produse Allurene. Poți folosi acest produs și ca bază de machiaj. Crema hidratantă Allurene conține:
    • acid hialuronic și Hydrotensil, ce hidratează pielea în profunzime și pe timp îndelungat, asigurând totodată respirația celulară optimă;
    • Hydrargan, cu rol de hidratare, vitaminizare și antioxidant, ce combate uscarea și pierderea elasticității pielii;
    • Phytosqualan ce redă suplețea și elasticitatea pielii și previne pierderile transepidermale de apă, cu un puternic efect de hidratare;
    • Biohidractil, cu rol de hidratare pe termen lung și îmbunătățirea flexibilității și fineții pielii.
  • Cremă antirid Allurene – previne și reduce ridurile. Recomandată începând cu 30 de ani, pentru pentru toate tipurile de ten. Testată dermatologic. Aplic-o dimineața și seara pe față, gât și decolteu, pe pielea curățată și/sau demachiată în prealabil. Îți recomand să o utilizezi ca parte a unei rutine de îngrijire împreună cu alte produse Allurene. O poți folosi și ca bază de machiaj. Beneficiile asupra texturii pielii se datorează efectului sinergic asigurat de următoarele ingrediente: 
    • Lipoceravit-C, cu efect antirid garantat, ce ajută pielea să își păstreze tonusul și elasticitatea, stimulează producția de colagen din piele, reduce hiperpigmentarea și protejează și restaurează straturile lipidice ale pielii
    • Phytosqualan, ce redă suplețea și elasticitatea pielii și previne pierderile transepidermale de apă, cu un puternic efect de hidratare.

    Toate aceste produse cosmetice românesti, produse cosmetice destinate îngrijirii tenului sunt produse cosmetice de cea mai bună calitate, testate dermatologic, conșinând ingresiente naturale, fără parabeni.

     Orice BFF ar recomanda celor din jurul său cele mai bune produse de îngrijire personală, atent produse, atent verificate, exact produsele pe care le-ar folosi personal, desigur adaptate fiecărui tip de ten, fiecărui tip de piele, fiecărui tip de păr.

    Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Cea mai adâncă și mai mare fântână naturală de pe planetă se numește Xiaozhai Tiankeng. Este situat în Fengjie, municipalitatea Chonqinun,...