joi, 2 aprilie 2020

Grija pentru cei care au grijă

Când iubeşti necondiţionat, te simţi responsabil pentru tot ceea ce iubeşti, fie că este vorba de o persoană umană, de o vietate oarecare, de întreaga comunitate și de întreaga planetă care ne este casă tuturor. Și atunci când te simți responsabil, descoperi că responsabilitatea pentru tot ceea ce iubești se transformă in grijă ce se imprimă în propria ființă pe de-a-ntregul.
Cu o tradiție de peste 130 de ani, Farmec are misiunea de a oferi produuse pentru îngrijire personală și servicii pentru frumusețe la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, din ingrediente atent selecționate. Ghidându-se după valori cum ar fi grija pentru frumos și sănătate, respectul față de tradiție și mediul înconjurător. completate de cercetarea continuă, inovația și atenția la cerințele clienților, Farmec a devenit cel mai mare producător de produse cosmetice cu capital 100% românesc, impresionând o lume întreagă cu un portofoliu multibrand ce conține produse moderne, concepute în laboratoare performante.
Această recunoaștere a venit odată cu asumarea unui comportament responsabil față de angajați, consumatori, comunitate și mediu - grija pentru frumusețe și sănătatea pielii prin produse de calitate și eficiente, grija pentru comunitate și grija pentru mediu prin pograme de responsabilitate socială. Farmec oferă produse pentru femeile care au grijă de ele însele,dar și de familia lor, produse pentru bărbați care știu să aibă grijă de ei și de căminul lor, produse dedicate dermatologilor, care caută soluții eficiente pentru pielea cu probleme specifice, produse pentru toți cei care știu să aibă grijă de bunădispoziția celor dragi cu produse inspirate. 
Grija pentru comunitate se manifestă prin grija pentru toți membrii acelei comunități, grija pentru nevoile specifice fiecăruia dintre ei. Pentru o femeie cu probleme ale tenului, părului și mâinilor, așa cum sunt eu, de pildă, sunt esențiale produsele specifice, destinate remedierii tuturor acestor probleme.
Cremă intensiv hidratantăŞampon SebocorectorSincer vorbind, am un ten seboreic, dar și foarte uscat. De aceea este binevenită o cremă intensiv hidratantă care, aplicată pe piele, să îi redea catifelarea specifică unui ten normal, frumos și sănătos. Iar pentru a remedia excesul de sebum de la nivelul părului, este binevenit un șampon sebocorector. Asta ca să dau doar două exemple de produse de calitate ale firmei Farmec.
Grija pentru cei care au grijă de ei înșiși este literă de lege pentru Farmec. Și asta ar trebui să fie literă de lege pentru fiecare dintre noi.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 Bărbatul - Adrian Păunescu Am dat un telefon la mine acasă, Am spus "Alo!" și-apoi am așteptat Și mi-a răspuns o voce-aproape gro...