vineri, 16 noiembrie 2018

Jurnal de nuntă, la Royal Boutique Hotel

In urma cu cativa ani ma intalneam cu o verisoara si cu familia ei: sotul si fiica, studenta la farmacie. Nu ii intalneam prea des, parintii fiind stabiliti in Brasov inca de la terminarea facultatii unde prinsesera locuri de munca mai avantajoase la acel moment. Acum ne intalnisem intr-un moment mai putin fericit: inmormantarea parintilor verisoarei mele.
Dupa inmormantare, intorcandu-ne impreuna spre casa, o intreb asa intr-o doara:
- Teodora are cumva ganduri de maritis? (Teodora fiind fata ei)
- Intr-adevar, are un prieten, dar inca n-a pus problema casatoriei. Din partea mea faca ce-o vrea, numai sa imi spuna din timp, sa nu ma ia pe nepregatite.
Au trecut anii si n-am apucat sa vorbim prea des, fiecare fiind prinsa pana peste cap cu serviciul. Intr-o zi, vara-mea ne contacteaza.
- Teodora se casatoreste. Am inceput sa facem pregatirile de nunta. Probabil veti primi curand invitatiile.
- Casa de piatra tinerilor. Unde se desfasoara fericitul eveniment?
- Dintre toate variantele de locatii (restaurant, eventuala cazare a invitatiilor de prin alte parti), ne-am decis pentru un salon de nunti din Brasov, mai precis din Poiana Brasov: Royal Boutique Hotel Poiana Brasov. Se asigura si cazarea in Poiana Brasov, intrucat complexul hotelier are si salon de nunti si spatiu de cazare.
- Cred ca locatia este moderna si frumoasa.
- Intr-adevar, sala de nunta este spatioasa, poate gazdui pana la 150 de oaspeti, intr-un mediu modern / clasic, cu ring de dans si un sistem de sunet complet, precum si orice ar fi nevoie pentru a face acest moment din viața noastra sa se transforme intr-o amintire care sa dureze o viata. Preturile sunt accesibile, iar pentru cazare preturile sunt promotionale, ceea ce face ca costul total sa se incadreze intr-un buget rezonabil. Plus ca tortul este inclus, ca si transportul nuntasilor cu autocarul de la gara la hotel la venire si la plecare. Ca sa nu mai spun ca decorul este feeric, locatia este primitoare, iar personalul asigura servicii ireprosabile.
- Un veritabil sejur la munte intr-o statiune de top si totodata sarbatorirea unui eveniment fericit din familia voastra.
- Exact. Cat despre meniu, pot spune ca imbina atat traditionalul cat si meniurile ceva mai sofisticate pentru "somitati". Mancarea si bautura este mai mult decat suficienta, fara sa ne puna la cheltuieli mari.
- Atunci astept un semn de la voi. O invitatie eventual. Si ne auzim cat de curand sa stabilim detaliile.
Ne-am despartit. Cu gandul la nunta celor doi tineri frumosi intr-un decor de vis.
Articol scris pentru SuperBlog 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

 Într-o noapte friguroasă, fără stele la ferestre O femeie zăvora sufletul și o poveste, Inima îi lăcrima, ochii umezi rătăceau Undeva, poat...