sâmbătă, 8 februarie 2020

Gala SuperBlog 2019 – emoții și distracție la înălțime

Bun găsit și la mulți ani! Să aveți un an bogat în satisfacții!
După o toamnă plină și un final de an pe măsură, am găsit abia în vacanța de (după) sărbători răgazul de a savura pe îndelete impresiile voastre de la Gala SuperBlog și feedback despre competiție, în general. Vă foarte mulțumim pentru rânduri și gânduri!
În week-end-ul 14-15 decembrie 2019, comunitatea SuperBlog a ocupat integral Boutique Royal Hotel Poiana Brasov, pentru a treia iarnă consecutiv. Oaspeții au sosit din toate colțurile țării, ba chiar și de peste hotare, iar gazda ne-a primit cu aceeași ospitalitate, camere confortabile, bucate delicioase și o echipă super-implicată, gata oricând să ne ajute. Abia așteptăm să revenim și în calitate de turiști!
Cea de-a 19-a ediție SuperBlog a fost una dintre cele mai intense din ultimii ani, cu 28 de provocări care mai de care mai atractivă, dar și solicitantă. Așa că, la final, Gala a venit drept un binemeritat prilej de relaxare, distracție și socializare offline. Vremea a fost mai degrabă primăvăratică și, dacă tot a lipsit zăpada, am compensat cu distracția pe ringul de dans, karaoke și jocuri escape room. Dar… să începem cu începutul 🙂
La Gala de premiere au participat:
Ne-am bucurat să revedem chipuri dragi, care fac parte deja de ani buni din comunitatea noastră și să ne facem prieteni noi, mulți dintre participanți fiind la prima participare atât în competiție, cât și la Gală.
În ciuda emoțiilor încăpățânate, care au acaparat adesea microfonul, am ascultat discursuri pline de sensibilitate, de tâlc și de haz, care ne-au demonstrat că ambiția și încrederea în sine, creativitatea și perseverența se concretizează în vise împlinite și reușite adesea peste așteptări.
Podiumul a fost integral feminin, cu Diana Elena Neață pe locul al treilea, Cătălina Popa pe cel secund și câștigătoarea trofeului SuperBlog 2019 – Dana Codori, care ne-a povestit cât de mult și l-a dorit de la bun început și cum a luptat pentru el zi de zi, timp de două luni.
La final, am avut o surpriză oferită de Olimpia Săpunaru, actriță, bloggeriță cu vechime și multiple clasări pe podium și veche prietenă, care a prezentat – prin intermediul unui mesaj vocal – super-nominalizările inventivului Givan Iusein 🙂
Nu puteam încheia Gala fără o fotografie de grup, să ne țină companie până la următoarea reuniune 🙂
În total, la Gală au participat șase câștigători de trofee SuperBlog (de la dreapta la stânga): Cătălina Bianca Cucu, Dana Afrăsinei, Cristina Lincu, Dana Codori, Daniel Botea și Georgiana Mihăilă.
Farmec a oferit premii Gerovital tuturor finaliștilor. De asemenea, toți participanții la eveniment au primit produse Sano:
După Gala de premiere, a urmat petrecerea animată de Anca Chirvase si formația Ciprian Dan, care ne-au cântat și încântat cu bucurie, iar superbloggerii au demonstrat că știu să se distreze și offline 🙂 Le foarte mulțumim. A ieșit o petrecere pe cinste!
În premieră, am avut și un karaoke colectiv, care va rămâne cu siguranță în istoria SuperBlog 😀
Nu a lipsit tortul SuperBlog:
A doua zi, superbloggerii și-au testat creativitatea într-o aventură inspirată de filmul “Game of Thrones”, la PuzzlePunks Escape Room din centrul Brașovului. Distracția a fost pe măsura provocării 🙂
Mulțumim pentru implicare tuturor celor 162 de bloggeri înscriși, care au înregistrat în competiție, în total, 2154 de articole.
Mulțumim pentru implicare și generozitate sponsorilor ANSWEAR.ro, Christian Tour, Honda Romania, AIA Proiect, AutoGedal, Avizez.ro, AZ-Turism, Colop, Democracy Mania, Experimenteaza.ro, Farmacia la Pret Mic, Farmec, HONDA Romania, InterComFilm, magNET.ro, Meli Melo, Royal Boutique Hotel*** Poiana Brașov, SANO Romania, Smarsoft Electronic, Spacer, Venda Jewelry, Vindem-Ieftin.ro, WatchShop.ro și îndeosebi Cartecupersonalitate și Travelkit, care au oferit premii tuturor concurenților la probele respective. A fost o ediție bogată în recompense, acordându-se în total peste 500 de premii (în bani și în produse sau servicii).
Mulțumim pentru susținere partenerilor Catchy.ro, Chic-Elite, Cinemap, Comunicatedepresa.ro, Connect, CREADIV, Fashion8, H2RO – Genuine Communication Agency, Institutul de Marketing, IXPR, MTH Digital, Mujer.ro, PRwave, Red Marketing, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Zile și Nopți, precum și bloggerilor parteneri alina-gheorghe.ro, arenait.ro, calatoriaperfecta.ro, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, imperatortravel.ro, maiperomaneste.wordpress.com, manuelcheta.podbean.com, mirelacarmen.ro, monasimon.ro, moneywatch.ro, nimicurifantezii.blogspot.com, opisicaneagra.ro, pisicapesarma.ro, presainblugi.com, robintel.ro, tssecrets.com, visatorprinlume.ro.
Mai multe fotografii de la Gală și party găsiți și pe pagina Facebook SuperBlog.
Iată și înregistrarea video a evenimentului:
Așa s-a încheiat cea de-a 19-a ediție SuperBlog. Urmează a 20-a, Spring SuperBlog 2020. Până atunci, spor la antrenarea creativității! 🙂
UPDATE: Impresii despre Gală și competiție s-au scris și în următoarele articole:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  Cea mai adâncă și mai mare fântână naturală de pe planetă se numește Xiaozhai Tiankeng. Este situat în Fengjie, municipalitatea Chonqinun,...