luni, 24 februarie 2020

20 de motive să particip la Spring SuperBlog 2020

Cândva, m-am apucat de blogging. Dintr-o joacă... Si de la început, sau aproape de la început, mi-am dorit ca postarile de pe blog să îmi fie citite.
A trebuit să treacă destul de mult timp pentru a evolua suficient de mult pentru a avea speranța să îmi citească cineva postările.Și asta a însemnat enorm de multă muncă, atât în ceea ce privește scrisul cât și lectura, pentru că a scrie bine înseamnă și a citi extrem de mult din ceea ce au scris alții înaintea mea.
Nu de mult, câteva persoane mi-au propus să scriu și cărți. Ideea mă tenteaza, dar momentan nu am suficient de mult timp disponibil pentru asta. Și cum timpul disponibil nu se prea înghesuie în viața mea, singura speranță de a scrie cărți este de a scrie mai câte puțin și mai des. Mult mai des. Așa că scrisul pe blog pare a fi deocamdată și pentru mai mult timp de acum înainte principala soluție viabilă de a-mi exersa scrisul.
De aceea m-am motivat suficient de mult pentru a participa la Spring SuperBlog 2020. Și iată 20 de motive să participi la SuperBlog, așa cum le prezintă organizatorii competiției:
  1. Îți testezi limitele – fie că ai un blog nișat sau generalist, îți garantăm că, participând la SuperBlog, vei ieși din zona de confort.
  2. Afli cât de versatil poți scrie – probabil deja ai teme pe care le abordezi cu predilecție pe blogul tău, dar oare cum te-ai descurca pe subiecte care nu-ți sunt la fel de familiare?
  3. Înveți – te documentezi despre domeniile de activitate ale sponsorilor, iar asta îți aduce un bagaj important de cunoștințe.
  4. Îți informezi cititorii despre subiecte de potențial interes pentru ei și îți consolidezi rolul de influencer.
  5. Te antrenezi și te perfecționezi – creativitatea se exersează. Pe măsură ce scrii constant și te străduiești, îți îmbunătățești stilul, ceea ce te va ajuta în viitor, mai ales dacă aspiri la o carieră în blogging.
  6. Te disciplinezi și devii mai perseverent(ă) – să scrii dupa un brief cu cerințe exacte, cu termene limită îți conferă o anumită rigoare ce îți va fi foarte utilă atunci când colaborezi cu diverse branduri;
  7. Scrii mai des – respectând termenele probelor din competiție te vei obișnui cu un ritm de scris mai intens. De ce nu l-ai menține și după ce se încheie competiția, pentru a-ți fideliza cititorii?
  8. Te organizezi mai bine – gândurile, timpul, secțiunile de blog, structura informației. Pe scurt, îți definești și eficientizezi propriul program de blogger.
  9. Dezvolți noi abilități – pe lângă aptitudinile literare, de ce nu ți-ai delecta cititorii cu materiale media? Poți învăța să creezi diverse grafice, colaje foto, filmulețe etc. pentru a da articolelor tale un aspect cât mai atractiv.
  10. Te obișnuiești cu provocările și prinzi încredere în propriile forțe. După ce finalizezi o competiție SuperBlog, te vei simți mai pregatit(ă) să pui în aplicare orice proiect ai în plan.
  11. Câștigi premii – la probele la care participi, în funcție de punctajul obținut, dar și per total, în funcție de locul pe care te vei situa în clasamentul final. Fii pe fază! Curând vom publica o listă cu premiile acordate de sponsorii acestei ediții.
  12. Te faci remarcat(ă) – atât de către ceilalți concurenți, cât și de reprezentanții brandurilor implicate. Depinde doar de tine să îi impresionezi și să faci astfel primul pas spre noi parteneriate.
  13. Înveți să-ți monetizezi activitatea de blogging, să-ți oferi serviciile de comunicator online brandurilor interesate să se promoveze in comunitatea ta de cititori.
  14. Te întreci cu alți bloggeri – competiția este pretextul perfect pentru a-ți demonstra ție însuți/însăți tot ce poți crea mai bun.
  15. Afli cum sunt percepute articolele tale, cât de bine te-ai descurcat la fiecare probă și primești feedback prin contestații.
  16. Trăiești adrenalina la maximum (ca într-un montagne-russe), cu tot cu simptomele “23:59” și F5-uiala de la acordarea notelor. Atenție, creează dependență! 🙂
  17. Interacționezi cu numeroși bloggeri din toată țara și îți faci prieteni noi.
  18. Te distrezi – oricât de mult îți dorești să câștigi competiția, dacă o parcurgi fără încrâncenare, te bucuri de creațiile și de reușitele tale și nu te lași afectat(ă) de eventualele rezultate sub așteptări. Din toate poți învăța ceva, așa că alege să trăiești această experiență în mod pozitiv. Ai mai mult de câștigat, te asigurăm.
  19. Te dezvolți pe plan personal – SuperBlog nu este doar o competiție, ci și o comunitate, cu oameni de diverse vârste, din diverse zone, medii sociale și profesionale. De 12 ani învățăm continuu unii de la alții: despre creativitate și perseverență, despre fair-play și competitivitate, despre gestionarea emoțiilor și managementul așteptărilor.
  20. La final, ne întâlnim la Gala SuperBlog ca să ne cunoaștem și să ne distrăm și offline.

Ce înseamnă această competiție pentru mine? Ocazia oportună de a scrie și de a fi citită, ocazia oportună de a vedea cât de bine reușesc să scriu, satisfacția de a urca cât mai sus în clasament și de a primi cât mai multe premii, dacă merit asta.
Pe locuri, fiți gata!... Iar de Mărțișor... START!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

***

  HAMLET DE William SHAKESPEARE Tragedia lui Hamlet, Prinț al Danemarcei, adesea scurtată la Hamlet este o tragedie scrisă de William Shakes...